goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ فقط 1% جمعیت دنیا رو داره، اونوقت 30% کشتههای سوانح هوایی تو این کشوره سوار هواپیما بشی انگار سوار عزرائیل شدی؛ اصفانیا راس میگن که دیگه بلیط دوطرفه رفت و برگشت بخری ریسک داره، باید فقط یهطرفه خرید که ضرر توش نباشه! بچهها دور هم جمع شدن مثلا دارن میجنگن، بهشون میگم اسم چند تا پهلوان ایرانی رو بگین، میگن: اسپایدرمن، جومونگ، مختار! پول شارژ باطری موبایلمون از پول کارت شارژش بیشتر میشه، میریم تو مغازه میپرسیم آقا شارژ دوتومنی ایرانسل چند؟ صندوق پیشنهادات و انتقادات گذاشتن تو بیمارستان، پره پوله. زنگ زدم ۱۳۴ (سامانه هوا گو) برای هواشناسی، میگه هوا هم اکنون صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایش ابر، وزش باد و گردوغبار، با بارش پراکنده برف و باران و مه صبحگاهی. ماشین صفر رو از کمپانی تحویل گرفتیم، تا برسیم پمپ بنزین، بنزینش تموم شد؛ دراشم بسته نمیشه! رفتم کلانتری میگم گوشیم رو گم کردم. میگه کجا گم گردی؟ میگم پارک. میگه چرا رفتی پارک؟؟؟؟ دختر 11 ساله به مامانش میگه: "آخه تو از عشق چی میدونی؟"، ساعت ۶ صبح از ایرانسل اساماس اومده: با شارژ ۹۰۰۰ تومان دیگر، برندهی ۲۱۰ تومان شارژ هدیه خواهید شد! دانشگاه میزنن شروع سال تحصیلی یک مهر، استاداش بیست مهر میان، دانشجوهاش یه ماه بعدش! با هر کی دوست میشیم، همون هفته تولدشه. پوشکِ بچه از غذایِ بچه گرونتره! یه میلیون وام میخوایم بگیریم، میگن ده میلیون پول باید تو حسابت باشه! مسئول خوابگاه میگه چرا دیر اومدی؟ میگم کلاس زبان بودم مامانم در جریان هست. میتونین زنگ بزنین بپرسین.. میگه از کجا معلوم؟ شاید خودت و مامانت از قبل با هم هماهنگ کرده باشین!!! اساماس خالی ارسال میکنی انگلیسی حساب میکنن، همین روزهاست که گداها با یه دستگاه کارتخوان بیفتن دنبالمون! دزدگیر ماشینو می دزدن! طرف سر هیچکدوم از کلاسهای دانشگاه نمیره اما هر ترم سر کلاس تنظیم خانواده بدون غیبت حاضر میشه! یارو دیگه تو خیابون نون جلو پاش میبینه بوس نمیکنه بزاره کنار، برمیداره میخوره! اینجا که من هستم کجاست ؟!!!!!!!!!!؟!؟!؟! 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پوشکِ بچه از غذایِ بچه گرونتره! این شایعس من پوشک کامل مای بی بی میخرم3900 تومن بی بی فاین 3200 ولی غذای بچه گرفتم 5800 تومن 8 لینک به دیدگاه
mesi1 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ هتل درختی!!!! تصاویر زیر مربوط به یک هتل بسیار زیبا و تک در ویتنام است که به خانه دیوانه معروف است..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام hang ngطراح این هتل درختی است.....که با مواد بسیار راحت اقدام به ساخت این هتل بسیار عجیب کرده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این خانم خلاق با ساخت این هتل توریستهای زیادی رو برای اومدن به ویتنام و دیدن از هتل جذب کرده... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ هتل درختی!!!! تصاویر زیر مربوط به یک هتل بسیار زیبا و تک در ویتنام است که به خانه دیوانه معروف است..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام hang ngطراح این هتل درختی است.....که با مواد بسیار راحت اقدام به ساخت این هتل بسیار عجیب کرده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این خانم خلاق با ساخت این هتل توریستهای زیادی رو برای اومدن به ویتنام و دیدن از هتل جذب کرده... میشه ربط این پست و با این تاپیک بگی؟ 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ هتل درختی!!!! تصاویر زیر مربوط به یک هتل بسیار زیبا و تک در ویتنام است که به خانه دیوانه معروف است..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام hang ngطراح این هتل درختی است.....که با مواد بسیار راحت اقدام به ساخت این هتل بسیار عجیب کرده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این خانم خلاق با ساخت این هتل توریستهای زیادی رو برای اومدن به ویتنام و دیدن از هتل جذب کرده... :ws28: کجا زده. 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بازم میگی نگم بستگی داره چقد جونتو دوست داشته باشی! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ هتل درختی!!!! تصاویر زیر مربوط به یک هتل بسیار زیبا و تک در ویتنام است که به خانه دیوانه معروف است..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام hang ngطراح این هتل درختی است.....که با مواد بسیار راحت اقدام به ساخت این هتل بسیار عجیب کرده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این خانم خلاق با ساخت این هتل توریستهای زیادی رو برای اومدن به ویتنام و دیدن از هتل جذب کرده... بله؟ دقیقا منظورتون از تصاویر چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بله؟دقیقا منظورتون از تصاویر چیه؟ فک کنم منظورش یه باغی بوده که طرف توش نبوده. 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ با هر کی دوست میشیم، همون هفته تولدشه. :ws3: چرا اینطورین؟؟ اه اه بدم اومد 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ از نظر من بعضی از حرفا جالب بود و جای فکر داشت و بعضیاش سیاه نمایی محض 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ :ws3:چرا اینطورین؟؟ اه اه بدم اومد منظورت به سیما که نبوووود 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ منظورت به سیما که نبوووود سلام خوبی شما شما؟ خانم خوبه؟ بچه ها حالشون چطوره . نه عزیز من نمیشناختمش اون موقع:ws2: زدی کجارو گرفتی؟؟؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پوشکِ بچه از غذایِ بچه گرونتره! این شایعس من پوشک کامل مای بی بی میخرم3900 تومن بی بی فاین 3200 ولی غذای بچه گرفتم 5800 تومن :ws28: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ فک کنم منظورش یه باغی بوده که طرف توش نبوده. آها! ممنون راهنمایی کردین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده