Yuhana 12780 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 سلام ممنونم عافا جونم بابت دعوتت عافا خانومی ما خیلی مهربونه خیلی با شخصیت مدیریت خیلی از مباحث بر عهده شونه و خوب از پس همه براومده خیلی خیلی دوسش میدارم من که ندیدم اسپم کنه منطقی به نظر میاد امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی عافا جون 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 بسیار متین و با وقار و وفادار به دوستاش صبور و پرتلاش ... :ws2: ارزوی بهترین ها برای بانو عافا ... 4
am in 25041 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 سلاممممم ما نیز تشریف فورما شدیم :smiley (18): خب عافا خانوم، اول مرسی بابت دعوتت عافا یه دختر مهربون تو کارش خیلی جدی و پرتلاش منطقی و اهل حرف حق کلا آدم متعادلیه ببخش دیگه بیشتر از این مخم کشش نداشت 3
نسترن 2411 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 من از انجمن فرهیختگان عافا جون رو میشناسم حس میکنم خیلی مهربون و آرومه و به دوستاش و خانواده اش میتونه آرامش بده و سنگ صبورشون باشه کلا فک کنم خیلی گله :w139: 3
afa 18504 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 سلاممرسی آفا جان ( اسمتون رو نمدونستم.معذلت) که منم دعوت کردی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب تا جایی که من در حیطه سایت میشناسمت: 1. فوق العاده آدمی هستی که سرت به کار خودت گرمه و پی حرف و حدیث ساختن واسه اینو اون نیستی. (خصوصیت عالی هست توی این محیط) 2. آروم 3.سعی کردی با همه خوب باشی( واقعاً کار سختی هم هست) 4. مدیریتت هم حرف نداره.جدی میگم اینا فعلاً ممنون دوست عزیز ..........اسمم فاطمه است سلامممنونم عافا جونم بابت دعوتت عافا خانومی ما خیلی مهربونه خیلی با شخصیت مدیریت خیلی از مباحث بر عهده شونه و خوب از پس همه براومده خیلی خیلی دوسش میدارم من که ندیدم اسپم کنه منطقی به نظر میاد امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی عافا جون میسی عزیزم .....خوبی از خودتونه بسیار متین و با وقار و وفادار به دوستاش صبور و پرتلاش ... :ws2: ارزوی بهترین ها برای بانو عافا ... لطف دارین آقا مهدی سلامممممما نیز تشریف فورما شدیم :smiley (18): خب عافا خانوم، اول مرسی بابت دعوتت عافا یه دختر مهربون تو کارش خیلی جدی و پرتلاش منطقی و اهل حرف حق کلا آدم متعادلیه ببخش دیگه بیشتر از این مخم کشش نداشت سلام .خوش اومدین ............بازم ممنون من از انجمن فرهیختگان عافا جون رو میشناسم حس میکنم خیلی مهربون و آرومه و به دوستاش و خانواده اش میتونه آرامش بده و سنگ صبورشون باشه کلا فک کنم خیلی گله :w139: لطف داری عزیزم .............مرسی اومدی.... از همه تشکر میکنم ..... از اخلاقیات نادرستم بگید تا اصلاح بشن ..از کمکاری ها تو بخشها 4
Avenger 19333 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 افا خانوم خوبیه مدیر خوبیه یکم تو مدیریت خوشکه دوست نداره تو تاپیکاش اسپم کنیم کلی از تاپیکای منو هم که تو قسمت عکس قبلا میزدم مجبور بود جا بجا کنه البته حق داشت در کل من چیز بدی ازش ندیدم 4
afa 18504 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 افا خانوم خوبیه مدیر خوبیه یکم تو مدیریت خوشکه دوست نداره تو تاپیکاش اسپم کنیم کلی از تاپیکای منو هم که تو قسمت عکس قبلا میزدم مجبور بود جا بجا کنه البته حق داشت در کل من چیز بدی ازش ندیدم ممنون آقا حمید .............. بابت برخورد تندی که در مورد برخی تایپیک ها داشتم معذرت ......... 2
Avenger 19333 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 ممنون آقا حمید .............. بابت برخورد تندی که در مورد برخی تایپیک ها داشتم معذرت ......... عیب نداره خودتو نا راحت نکن:w16: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 25 فروردین، 2011 تفکراتش خیلی از من دور است......... اگر بخواهم تقسیم بندی کنم ایشان را در زمره مذهبیون به اصطلاح روشنفکر قرار میدهم. 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 25 فروردین، 2011 یادش بخییییر قبلا مدیرمون بود........ :smiley (18): خیلی به تالار کامپیوتر اهمیت میداد البته الانم کم رنگ نشده واسه اینکه رفته مدیر عکاسی شده عکسایی که تو انجمن میذاره فوق الاعاده زیبا هستند:62izy85: یه عکاس هنرمنده :shad: اسپم هم تو کارش نیست:Ghelyon: انجمن ها به اینجور آدما واسه رشدشون نیاز دارن در کل یه مدیر نمونست.... :rose: 2
afa 18504 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 تفکراتش خیلی از من دور است......... اگر بخواهم تقسیم بندی کنم ایشان را در زمره مذهبیون به اصطلاح روشنفکر قرار میدهم. منم با نظر شما هم عقیده ام ......... اما القا عقیده به بقیه رو قبول ندارم ممنون از حضورتون یادش بخییییر قبلا مدیرمون بود........ :smiley (18):خیلی به تالار کامپیوتر اهمیت میداد البته الانم کم رنگ نشده واسه اینکه رفته مدیر عکاسی شده عکسایی که تو انجمن میذاره فوق الاعاده زیبا هستند:62izy85: یه عکاس هنرمنده :shad: اسپم هم تو کارش نیست:Ghelyon: انجمن ها به اینجور آدما واسه رشدشون نیاز دارن در کل یه مدیر نمونست.... :rose: همیشه گفتم شرمنده همه دوستان بابت کمکاری در بخش کامپیوتر هستم شما لطف دارین ممنون 2
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2011 ممنون از افای عزیز و همه دوستان شرکت کننده :4uboxsmiley: 2
ارسال های توصیه شده