Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سلام ممنونم عافا جونم بابت دعوتت عافا خانومی ما خیلی مهربونه خیلی با شخصیت مدیریت خیلی از مباحث بر عهده شونه و خوب از پس همه براومده خیلی خیلی دوسش میدارم من که ندیدم اسپم کنه منطقی به نظر میاد امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی عافا جون 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بسیار متین و با وقار و وفادار به دوستاش صبور و پرتلاش ... :ws2: ارزوی بهترین ها برای بانو عافا ... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سلاممممم ما نیز تشریف فورما شدیم :smiley (18): خب عافا خانوم، اول مرسی بابت دعوتت عافا یه دختر مهربون تو کارش خیلی جدی و پرتلاش منطقی و اهل حرف حق کلا آدم متعادلیه ببخش دیگه بیشتر از این مخم کشش نداشت 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من از انجمن فرهیختگان عافا جون رو میشناسم حس میکنم خیلی مهربون و آرومه و به دوستاش و خانواده اش میتونه آرامش بده و سنگ صبورشون باشه کلا فک کنم خیلی گله :w139: 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سلاممرسی آفا جان ( اسمتون رو نمدونستم.معذلت) که منم دعوت کردی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب تا جایی که من در حیطه سایت میشناسمت: 1. فوق العاده آدمی هستی که سرت به کار خودت گرمه و پی حرف و حدیث ساختن واسه اینو اون نیستی. (خصوصیت عالی هست توی این محیط) 2. آروم 3.سعی کردی با همه خوب باشی( واقعاً کار سختی هم هست) 4. مدیریتت هم حرف نداره.جدی میگم اینا فعلاً ممنون دوست عزیز ..........اسمم فاطمه است سلامممنونم عافا جونم بابت دعوتت عافا خانومی ما خیلی مهربونه خیلی با شخصیت مدیریت خیلی از مباحث بر عهده شونه و خوب از پس همه براومده خیلی خیلی دوسش میدارم من که ندیدم اسپم کنه منطقی به نظر میاد امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی عافا جون میسی عزیزم .....خوبی از خودتونه بسیار متین و با وقار و وفادار به دوستاش صبور و پرتلاش ... :ws2: ارزوی بهترین ها برای بانو عافا ... لطف دارین آقا مهدی سلامممممما نیز تشریف فورما شدیم :smiley (18): خب عافا خانوم، اول مرسی بابت دعوتت عافا یه دختر مهربون تو کارش خیلی جدی و پرتلاش منطقی و اهل حرف حق کلا آدم متعادلیه ببخش دیگه بیشتر از این مخم کشش نداشت سلام .خوش اومدین ............بازم ممنون من از انجمن فرهیختگان عافا جون رو میشناسم حس میکنم خیلی مهربون و آرومه و به دوستاش و خانواده اش میتونه آرامش بده و سنگ صبورشون باشه کلا فک کنم خیلی گله :w139: لطف داری عزیزم .............مرسی اومدی.... از همه تشکر میکنم ..... از اخلاقیات نادرستم بگید تا اصلاح بشن ..از کمکاری ها تو بخشها 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ افا خانوم خوبیه مدیر خوبیه یکم تو مدیریت خوشکه دوست نداره تو تاپیکاش اسپم کنیم کلی از تاپیکای منو هم که تو قسمت عکس قبلا میزدم مجبور بود جا بجا کنه البته حق داشت در کل من چیز بدی ازش ندیدم 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ افا خانوم خوبیه مدیر خوبیه یکم تو مدیریت خوشکه دوست نداره تو تاپیکاش اسپم کنیم کلی از تاپیکای منو هم که تو قسمت عکس قبلا میزدم مجبور بود جا بجا کنه البته حق داشت در کل من چیز بدی ازش ندیدم ممنون آقا حمید .............. بابت برخورد تندی که در مورد برخی تایپیک ها داشتم معذرت ......... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون آقا حمید .............. بابت برخورد تندی که در مورد برخی تایپیک ها داشتم معذرت ......... عیب نداره خودتو نا راحت نکن:w16: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ تفکراتش خیلی از من دور است......... اگر بخواهم تقسیم بندی کنم ایشان را در زمره مذهبیون به اصطلاح روشنفکر قرار میدهم. 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ یادش بخییییر قبلا مدیرمون بود........ :smiley (18): خیلی به تالار کامپیوتر اهمیت میداد البته الانم کم رنگ نشده واسه اینکه رفته مدیر عکاسی شده عکسایی که تو انجمن میذاره فوق الاعاده زیبا هستند:62izy85: یه عکاس هنرمنده :shad: اسپم هم تو کارش نیست:Ghelyon: انجمن ها به اینجور آدما واسه رشدشون نیاز دارن در کل یه مدیر نمونست.... :rose: 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ تفکراتش خیلی از من دور است......... اگر بخواهم تقسیم بندی کنم ایشان را در زمره مذهبیون به اصطلاح روشنفکر قرار میدهم. منم با نظر شما هم عقیده ام ......... اما القا عقیده به بقیه رو قبول ندارم ممنون از حضورتون یادش بخییییر قبلا مدیرمون بود........ :smiley (18):خیلی به تالار کامپیوتر اهمیت میداد البته الانم کم رنگ نشده واسه اینکه رفته مدیر عکاسی شده عکسایی که تو انجمن میذاره فوق الاعاده زیبا هستند:62izy85: یه عکاس هنرمنده :shad: اسپم هم تو کارش نیست:Ghelyon: انجمن ها به اینجور آدما واسه رشدشون نیاز دارن در کل یه مدیر نمونست.... :rose: همیشه گفتم شرمنده همه دوستان بابت کمکاری در بخش کامپیوتر هستم شما لطف دارین ممنون 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون از افای عزیز و همه دوستان شرکت کننده :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده