baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ وبلاگ مرحومه زهرا ستوده مرام که برای دخترش ترنم پروین پور درست کرده بود. در این حادثه(سقوط هاپیما در ارومیه) ترنم همراه با مادرش و پدرش مرحوم امین پروین پور کشته شدند. در حال حاضر این وبلاگ را ریحانه خانم، خاله ی ترنم آپ می شود آدرس وبلاگ: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
mina1542 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ريحانه جان مصيبتي بود كه باور كردنش بسيار سخت از اينكه خاطره آن عزيزان را زنده نگه ميداري از صميم قلب تشكر ميكنم من مينا هستم يكي از دوستان صميمي و خانوادگي زهرا و امين عزيز، يادشان سبز و روحبلندشان قرين رحمت خدا باد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من متوجه نشدم قضیه از چه قراره !! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من متوجه نشدم قضیه از چه قراره !! کجاشو؟ یه خانومی برای دختر تازه به دنیا اومده اش وبلاگ زده بوده. مد شده این کار تازگیا. از بد روزگار این مادر و دختر و پدر دختر تو اون هواپیمایی بودن که تو راه ارومیه سقوط کرد. حالا خاله ترنم داره وبلاگ رو دوباره آپ میکنه. 6 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ الهی بمیرم... ایشاالله غم اخرتون باشه مارا هم تو غم خودتون لحاظ بفرمایین 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ایشاالله غم اخرتون باشه مارا هم تو غم خودتون لحاظ بفرمایین باز خوب شد هر سه تاشون با هم رفتن...:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ غم آخرتووت باشه .. خدا بهتوون صبر بده واقعا سخته .. باز خوب شد هر سه تاشون با هم رفتن...:icon_pf (34)::icon_pf (34): آره ... اگه یکی زنده میموند با خاطراتشوون چ زجری میکشید :ws44: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ باز خوب شد هر سه تاشون با هم رفتن...:icon_pf (34)::icon_pf (34): اره... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده