رفتن به مطلب

مامان اول اسم بابا «سید» نیست؟ !!!!!

ارسال های توصیه شده

من تو عمرم یکی از این جایزا نبردم ...

یکی از موارد دیگه ی جایزه دادن داشتن اسم عربی ....:icon_razz:

که خدا رو شکر من ندارم ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من تو عمرم یکی از این جایزا نبردم ...

یکی از موارد دیگه ی جایزه دادن داشتن اسم عربی ....:icon_razz:

که خدا رو شکر من ندارم ...

من دقیقا منظور شما رو از اون علامت نفرتی که گذاشته ای نمی دونم منظور شما از اون نفرت اسم امامان هست یا خود امامان ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دقیقا منظور شما رو از اون علامت نفرتی که گذاشته ای نمی دونم منظور شما از اون نفرت اسم امامان هست یا خود امامان ؟

:w58:

نه منظورم توهین نه به امامان بود ، نه اسمشون ...

عرب

:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
منم بچه بودم همش ناراحت میشدم:girl_in_dreams:

امسال پسرمم اومد پرسید چرا به سیدا جایزه دادن به من نداده به بابا بگو بره سید بشه:ws44:

:ws47:وحید سید بشه خیلی باحال میشه :ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه عزیز ما مشکلی نمیبینیم کلا:a030:

هر هفته سر خاک تو می آیم و اما

این خاک اگر قرص قمر داشته باشد

این کیست که خوابیده به جای تو در این خاک

از تو خبری چند مگر داشته باشد

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوشحالم که حداقل سید نیستم،همیشه از این ناراحت بودم که اسمم عربی هست و نه ایرانی.اما از طرفی خوشحالم که فقط اسمم عربیه نه اصالتم

البته سيد بودن في نفسه ارزش ندارد ولي سيد وسيادت يك فرد نشانگر اينكه آن فرد نيكان ونسب او به پيامبر اكرم صل الله عليه وآله مي رسد واين موضوع عيب نيست كه عده اي از اينكه سيد نيستند اظهار خوش حالي ميكنند ...........يك

ارزش يك فرد به باورهايش وارزش هايي كه به آن معتقد وپايبند است نه به نسب و نيكان ومليتش .............دو

در ضمن پيامبراكرم صلوات الله تعالي عليه عرب بود ................واگر عرب بودن ننگ است .........سه

خداوند متعال گلهاي :icon_gol::icon_gol: :icon_gol:سبر سبد خلقت او ( يعني 14 معصوم) در ميان عرب ها قرار نمي داد........چهار

خداوند متعال به عرب وايراني بودن پاداش نمي دهد ............او به بندگان مطيع وفرمانبردش جايزه وپادش ميدهد وبس:ws21:

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته سيد بودن في نفسه ارزش ندارد ولي سيد وسيادت يك فرد نشانگر اينكه آن فرد نيكان ونسب او به پيامبر اكرم صل الله عليه وآله مي رسد واين موضوع عيب نيست كه عده اي از اينكه سيد نيستند اظهار خوش حالي ميكنند ...........يك

ارزش يك فرد به باورهايش وارزش هايي كه به آن معتقد وپايبند است نه به نسب و نيكان ومليتش .............دو

در ضمن پيامبراكرم صلوات الله تعالي عليه عرب بود ................واگر عرب بودن ننگ است .........سه

خداوند متعال گلهاي :icon_gol::icon_gol: :icon_gol:سبر سبد خلقت او ( يعني 14 معصوم) در ميان عرب ها قرار نمي داد........چهار

خداوند متعال به عرب وايراني پاداش نمي دهد ............او به بندگان مطيع وفرمانبردش جايزه وپادش ميدهد وبس:ws21:

من این سید بودن رو قبولش ندارم. اولا به هیچ وجه ممکن نیست یک نفر از فلان روستای ایران با اون خانواده نسبت خونی داشته باشه . چون ارتباط و فاصله در قدیم هر دو مسئله است. بعدش هم این بازی ها رو برای استفاده ابزاری از چنین موضوعی ساخته اند. در شهر من یکی دو تا روستای مجاور هم هست که همه شون به اصطلاح سید هستند. یک نفر مطلع میگفت همه این بازیها از روزی شروع شده که یکنفر نانوا از دوردستها به این روستا اومده و برای اینکه تحویلش بگیرند گفته من سید هستم. و ادامه ماجرا که الان نوه و نتیجه و همه اونایی که از پشت این نانوا به وجود آمده اند همشون سید تشریف دارند.

میگم با این حساب این جعفر کذاب هم سید بوده دیگه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر هفته سر خاک تو می آیم و اما

این خاک اگر قرص قمر داشته باشد

این کیست که خوابیده به جای تو در این خاک

از تو خبری چند مگر داشته باشد

سرخاک من نیا جایی برای حضورت در نظر گرفته نشده:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خداوند متعال به عرب وايراني بودن پاداش نمي دهد ............او به بندگان مطيع وفرمانبردش جايزه وپادش ميدهد وبس:ws21:

حالا از کجا می دونی این 14 تا گل اند؟

لینک به دیدگاه
:w58:

نه منظورم توهین نه به امامان بود ، نه اسمشون ...

عرب

:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

همنطور که اون بیتا گفت امامان زیر مجموعه اعراب اند

لینک به دیدگاه
سرخاک من نیا جایی برای حضورت در نظر گرفته نشده:ws37:

خدا نکنه.منظورم به شما نبود.این یه شعرِ برای شهدای گمنام

آن روز که می بستی بار سفرت را

گفتی به پدر هر که هنر داشته باشد

باید برود هر چه شود گو بشو و باش

بگذار که این جاده خطر داشته باشد

باید بپرد هر که در این پهنه عقاب است

حتی نه اگر بال و نه پر داشته بشد

کوه است دل مرد ولی کوه نه هر کوه

آن کوه که آتش به جگر داشته باشد

عشق است بلای من و من عاشق عشقم

این نیست بلایی که سپر داشته باشد

رفتی و من آن روز نبودم دل من هم

تا با تو سر سیر و سفر داشته باشد

رفتی و زنت منتظر نوقدمی بود

گفتی به پدر کاش پسر داشته باشد

گفتی که پس از من چه پسر بود و چه دختر

باید که به خورشید نظر داشته باشد

اینک پسری از تو یتیم است در اینجا

در حسرت یک شب که پدر داشته باشد

برگرد سفر طول کشید ای نفس سبز

تا کی دل من چشم به در داشته باشد

باید برود هر چه شود گو بشو و باش

بگذار که این جاده خطر داشته باشد

برای من ننگ است

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...