رفتن به مطلب

تحول

ارسال های توصیه شده

امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم....توی درد و دلاش گفت من میخوام جایی برم که دوست دارم....

ازش پرسیدم کجا؟ گفت جایی که درباره ی آدماش بد فکر نکنم...

اون یا باید جاش و عوض کنه....یا آدما رو.... یا فکرش و....

شما کدوم و انتخاب میکنین؟ آیا همیشه عوض کردن فکر بهترین راهه؟ آیا همیشه میشه همه چیز و عوض کرد؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم....توی درد و دلاش گفت من میخوام جایی برم که دوست دارم....

ازش پرسیدم کجا؟ گفت جایی که درباره ی آدماش بد فکر نکنم...

اون یا باید جاش و عوض کنه....یا آدما رو.... یا فکرش و....

شما کدوم و انتخاب میکنین؟ آیا همیشه عوض کردن فکر بهترین راهه؟ آیا همیشه میشه همه چیز و عوض کرد؟

تاپیک عالی و قشنگی زدی . مرسی:icon_gol:

واقع بینی از همش بهتر تره. اگه انسان منافع گرا نباشه و با منطق زندگی کنه میتونه واقع بین بشه. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تاپیک عالی و قشنگی زدی . مرسی:icon_gol:

واقع بینی از همش بهتر تره. اگه انسان منافع گرا نباشه و با منطق زندگی کنه میتونه واقع بین بشه. :icon_gol:

به نظزت اینجوری میشه آرامش داشت؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظزت اینجوری میشه آرامش داشت؟؟

من که از این طریق به آرامش واقعی رسیدم. یکی از دوستان بهم یاد داد که تمرین کنم تا ببینم ذهنم منو به چه بازی هایی میکشونه و سعی کنم نه بر اساس تمنیّات ذهنم بلکه بر اساس اراده و علاقه خودم بیاندیشم و طی طریق کنم. این تمرین مدتها طول کشید تا اینکه تونستم بر اساس ذهنیات و تجارب گذشته ام زندگی و فکر نکنم. خود این تمرین باعث شد که بتونم تا حدود زیادی واقع بین باشم. الان که به زندگی و همه آنچه که دارم و یا میبینم و یا توش درگیر هستم با دید واقع بینی نگاه میکنم خیلی راحتم. اراده خودم را با کمال میل انجام میدم و بازخورد های خوب و بد اون رو با عینک واقع بینی نگاه میکنم و به همه حق میدم که هر کاری با من میکنند بواقع اراده آنهاست و مختارند. در این بین من هم سهم خودم رو برای زندگی محفوظ نگاه میدارم. برای همین هست که واقعا در آرامش هستم. :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

، كافي است همه منفي‏بافي‏ها و موانع را كنار بگذاري تا آرامش با پاي خودش به سراغت بيايد و خود به خود در تو به‏وجود بيايد. شب‏ها وقتي به خواب مي‏روي، چه كار مي‏كني؟ آيا كار خاصي انجام مي‏دهي؟ اگر چنين است به زودي خواب‏زده مي‏شوي و كم كم بي‏خوابي به سرت مي‏زند. تو موقع به خواب رفتن چه كار مي‏كني؟ تو فقط دراز مي‏كشي و خوابت مي‏برد. هيچ كاري نبايد بكني. اگر بكني، به خواب رفتن برايت غير ممكن مي‏شود. در حقيقت، همه آن چيزي كه براي به خواب رفتن لازم است قطع تداوم فعاليت‏هاي روز در ذهن است. همين! وقتي در ذهن فعاليتي نبود، ‌ذهن آرام مي‏گيرد و به خواب مي‏روي. اگر براي خوابيدن كاري بكني، ضرر كرده‏اي. آن وقت به خواب رفتن غير ممكن خواهد شد.

به هيچ كاري احتياج نيست. به قول تيپولا «با جسم خود كاري نداشته باش، فقط آرام بگير». هيچ كاري نكن! به هيچ وضعيت يوگايي، كش و قوس يا شكنجه‏اي احتياج نيست. «هيچ كاري نكن!» ـ فقط به عدم فعاليت احتياج است و اين چگونه حاصل مي‏آيد؟ با درك كردن. درك كردن، تنها آموزش انضباطي است. به فعاليت‏هاي خود پي ببر و ناگهان اگر در ميانه راه به كاري كه مي‏كني واقف شدي، آن فعاليت خود به خود متوقف خواهد شد. اگر دريافتي چرا آن كار را انجام مي‏دهي، از جريان باز خواهد ايستاد و اين توقف همان است كه تيپولا آن را در قالب اين كلمات بيان مي‏كند: «با جسم خود كاري نداشته باش، ‌فقط آرام بگير.»

فقط آرام بگير

• Like 2
لینک به دیدگاه

بستگی به شرایطش داره

اگر شرایط جوریه که همه بد هستند و این خوبه..نمیخواد بد باشه

باید آدم هاش رو عوض کنه

مثلا با یه سری دوسته که دزدند و دزدی میکنند این خوشش نمیاد...باید دوستاش رو عوض کنه

اگر شرایط جوری هست که بقیه خوبند یعنی از این بهترند ...یه صفت خوبی دارند که این نداره

باید خودشو عوض کنه تا به اونا برسه

اگه شرایط جوریه که فقط از نظر خودش اونها آدم هایی بد هستند ولی واقع بینانه نگاه کنه آدم های خوبیند...تو این شرایط باید فکرشو عوض کنه

مثلا از یه سری اخلاق که یه سری دارند این خوشش نمیاد...ولی اون رفتار بدی نیست...باید فکرشو عوض کنه

در کل بستگی داره دیگه:ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...