CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته" سری پنجم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایل به شرکت در مسابقه هستند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: مکان دهی . نورپردازی . نقش دهی و رندر یک آبجکت با Vray در مکس گذاشته شده طرحی رو بزنند و سعی کنند که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه الهام گرفته از اون باشه و در واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برتر هفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت در مسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ آپ میشه ... :icon_pf (19): تو چرا این کاپو ول نمیکنی بچه جون ..... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چون بسی امیدوارم تو این مسابقه کاپ رو مال خود کنم، بابا بزرگ ... :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خب من یه مدل زدم که تو این طرح هم از نور وی ری استفاده شده هم متریال وی ری ... از همین مدل هم می خوام استفاده کنم... این آموزشی هم که شما گذاشتی از هر دوتاش استفاده شده ... حالا من چه کار کنم؟ تنظیمات رو بر اساس این آموزش درست کنم؟ :JC_thinking: واسه مدل که حتماً لازم نیست مدل تو آموزش باشه... درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خب من یه مدل زدم که تو این طرح هم از نور وی ری استفاده شده هم متریال وی ری ... از همین مدل هم می خوام استفاده کنم... این آموزشی هم که شما گذاشتی از هر دوتاش استفاده شده ... حالا من چه کار کنم؟ تنظیمات رو بر اساس این آموزش درست کنم؟ :jc_thinking: واسه مدل که حتماً لازم نیست مدل تو آموزش باشه... درسته؟ تنظیمات رو بر اساس آموزش انجام بده .. ولی اگر تجربه ای داشتی که میبینی با تغئیر در تنظیمات نتیجه بهتری میگیری ... حتما ازش استفاده کن نه . میتونه هر مدلی باشه ... آزاده .. 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام ببخشید................ میشه از یه مدل آماده استفاده کرد و فقط با ویری نورپردازی کرد و متریال داد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام ببخشید................ میشه از یه مدل آماده استفاده کرد و فقط با ویری نورپردازی کرد و متریال داد؟؟؟ بله چرا نمیشه 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ پس اگه من 4 شتب امتحان بتن رو خوب بدم و با روحیه باشم..اینبار شرکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها برای متریال وی ری هم میتونید هم از بخش دانلود خودمون استفاده کنید .. هم اینجا .. تو تالار معماری 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ خب منم طرح خودمو فرستادم ..... برا خودم ..:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بسی مشتاقیم طرحتون رو ببینیم ... مسابقه چند شنبه برگزار میشه؟ :icon_pf (19): 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بسی مشتاقیم طرحتون رو ببینیم ... مسابقه چند شنبه برگزار میشه؟ :icon_pf (19): سه شنبه شب نظرسنجیه 2 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سه شنبه شب نظرسنجیه مگه 1 هفته فرصت نیست؟؟؟ چرا سه شنبه؟؟؟:w00: تا جمعه ساعت 24 فرصت بده خوب منم.....کار تحویل بدم!!!! من فردا و 4 شنبه دو تا امتحان سنگین دارم آخه!!! ویرایش شد" من فکر کردم شما شنبه این مسابقه رو گذاشتین...من دیر دیدم مثله اینکه این تایپیک رو...... 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مگه 1 هفته فرصت نیست؟؟؟ چرا سه شنبه؟؟؟:w00: تا جمعه ساعت 24 فرصت بده خوب منم.....کار تحویل بدم!!!! من فردا و 4 شنبه دو تا امتحان سنگین دارم آخه!!! ویرایش شد" من فکر کردم شما شنبه این مسابقه رو گذاشتین...من دیر دیدم مثله اینکه این تایپیک رو...... ای بابا .. پسرم بشین یه طرح بزن نیم ساعته دیگه تو که تنبل نبودی 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ فردا آخرین مهلت ارسال آثار میباشد ... 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ مگه 1 هفته فرصت نیست؟؟؟ چرا سه شنبه؟؟؟:w00: تا جمعه ساعت 24 فرصت بده خوب منم.....کار تحویل بدم!!!! من فردا و 4 شنبه دو تا امتحان سنگین دارم آخه!!! ویرایش شد" من فکر کردم شما شنبه این مسابقه رو گذاشتین...من دیر دیدم مثله اینکه این تایپیک رو...... manam migam ta jome bashe renderesh tool mikeshe hesesh nist ALan render begiram:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ manam migam ta jome bashe renderesh tool mikeshe hesesh nist ALan render begiram:banel_smiley_4: سلام..من آماده کردم.............البته خیلی ساده...چون وقت نداشتم..منتظر رندر بشینم باید عکسو آپلود کنیم بعد تو پیغام خصوصی بفرستیم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی هم خوب ... آره ... با پیغام خصوصی به کدپلاس بفرستید ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده