رفتن به مطلب

ترس

ارسال های توصیه شده

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه ترسناک هووووووووووووووووووووووووووووووو

من از تو میترسم چرا غایب هستس:imoksmiley:

اینجا همه غایبند. فرقش اینه که بقیه اسم دارند و غایبند ولی من اسم ندارم و همیشه هم تو تالار حاضرم. :ws28:

درگیر اسم ظاهری انسانها نشو. باطن را دریاب و باطن بین شو.

لینک به دیدگاه

اتفاقا خوبه آدم باطن همه رو بشناسه من از وقتی مدیر شدم ظاهر و باطن خیلیا رو شناختم یه سریا ظاهرا میان با کلمات قشنگ حرف میزنن ولی از باطن دوست دارن ریشه طرف و بکنن و هی زیراب میزنن من تو دنیای واقعیم از همچین آدمایی میترسم و تنفر شدید دارم:ws43:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفاقا خوبه آدم باطن همه رو بشناسه من از وقتی مدیر شدم ظاهر و باطن خیلیا رو شناختم یه سریا ظاهرا میان با کلمات قشنگ حرف میزنن ولی از باطن دوست دارن ریشه طرف و بکنن و هی زیراب میزنن من تو دنیای واقعیم از همچین آدمایی میترسم و تنفر شدید دارم:ws43:

بستگی داره شما مسائل رو چه جوری ببینید. من با خیلیا دوستم. ولی هر موقع ببینم تاپیکی را که مناسب تالار گفتگو نیست گزارش میکنم تا بره سر جای خودش. این معنیش زیر آبی زدن نیست. معنیش اینه که ارزش و غنای تالار برام از اون تاپیک و اراده استاترش مهم تره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من از خودم بیشتر از هر چیزی میترسم ......

جدی نمیگی. چون اگه اینجوری بود تا این حد آزاده و سلحشور نمیبودی. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینجا همه غایبند. فرقش اینه که بقیه اسم دارند و غایبند ولی من اسم ندارم و همیشه هم تو تالار حاضرم. :ws28:

درگیر اسم ظاهری انسانها نشو. باطن را دریاب و باطن بین شو.

وای این که ترسناک تره

چشم برزخی داشته باشم که میرم تو شک ......................

باز ظاهر با همه بدیش از باطن قابل تحمل تره توی این دوره هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو هوووووووووووووووووووووووووو

فرارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدی نمیگی. چون اگه اینجوری بود تا این حد آزاده و سلحشور نمیبودی. :icon_gol:

:wubpink:

کی من ... !؟

من نوکرتم داداش

ولی جدی گفتم ....

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...