bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من همیشه اسم خودم رو می نویسم آخه خودم رو بیشتر از هر کس و هر چیز دوست دارم :viannen_38: اگه شیشه ماشین باشه که سریع بخاریو میزنم بخارش بره اگرم شیشه پنجره باشه پاکش میکنم تا بیرونو ببینم از تصویر مات خوشم نمیاد لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ يه نوشابه برا خودت باز كن به حساب من لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ يه نوشابه برا خودت باز كن به حساب من اینجور که این خودشو دوست داره به کمتر از شامپاین رضایت نمیده لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ هیچی نمینویسم. چون یه بار نوشتم و شیشه هم نتونس دووم بیاره و گریه کرد. بعد اون چون دیدم دلش خیلی نازکه و زود دلش میشکنه و گریه میکنه دیگه نمیخام ناراحتش بکنم. لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مينويسم كاش يارب آشنايي ها نبود لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ :viannen_38: اگه شیشه ماشین باشه که سریع بخاریو میزنم بخارش بره اگرم شیشه پنجره باشه پاکش میکنم تا بیرونو ببینم از تصویر مات خوشم نمیاد مهرداد و این همه احساس محاله محاله محاله لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ آره دلم خیلی پره،از غمای رنگ و وارنگ از جمله ی دوست دارم،دروغای خیلی قشنگ لینک به دیدگاه
solmaz.golrokh 326 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ..................... نفسییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ هر چه می خواهد دل تنگم می نویسم ولی حیف که نمی مونه زود آب میشه... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ امان از این بوی ِ پاییز و آسمان ابری ! که آدم نه خودش میداند دردش چیست و نه هیچکس ِ دیگری ... فقط میدانی که هر چه هوا سردتر میشود ، دلت آغوش ِ او را میخواهد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده