spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ واسه منم یه دختره از زامبیا ایمیل زده بود .... من پول زیادی دارم از پدرم ارث رسیده ولی تو انگلیس هستش برای ترانسفر کردنش 2000 دلار پول میخواد .... من این پولو ندارم .... پولو برام بفرست با یه شماره حساب تا من اونو ترانسفر کنم به حسابت .... من از زندگی تو اینجام خسته شدم .... خواستی باهات ازدواج میکنم میام اونجا .... هر جا که تو باشی .... دو تا عکسم فرستاده بود .... زغال پیشش خورشید تابان بود .... کلی با خودم کلنجار رفتم ، ولی ازش خوشم نیومد .... :ws28: اره برا منم اومده بود اگه از اسپمای من پاک نشده باشه میزارم دورهم بخندیم 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ :ws28: اره برا منم اومده بود اگه از اسپمای من پاک نشده باشه میزارم دورهم بخندیم سجاد جون به خاطر 2000 دلار نبودا .... ازش خوشم نیومد .... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سجاد جون به خاطر 2000 دلار نبودا .... ازش خوشم نیومد .... :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ باشی .... دو تا عکسم فرستاده بود .... ذغال پیشش خورشید تابان بود .... کلی با خودم کلنجار رفتم ، ولی ازش خوشم نیومد .... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من یک پسر روستایی را میشناسم که برایش همچنین چیز هایی اومد بود.فکر کنید کل روستا فهمیده بودند و خونه اون ها جنش بود. فقیر هم بودند. رفته بود خونه هم دیده بود که وقتی بیاد بخرند 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من یک پسر روستایی را میشناسم که برایش همچنین چیز هایی اومد بود.فکر کنید کل روستا فهمیده بودند و خونه اون ها جنش بود.فقیر هم بودند. رفته بود خونه هم دیده بود که وقتی بیاد بخرند آدم نمیدونه بخنده یا تاسف بخوره 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ همون گریه بهتره. چون حتی قول خرید خونه به عمه خودش که فقیر و بیوه بود را داده بود. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ از اول این تاپیک خندیدم جز این یک دو تا پست آخر ..... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ همون گریه بهتره.چون حتی قول خرید خونه به عمه خودش که فقیر و بیوه بود را داده بود. ای وای خدایا چرا یه سریا اینقدر سادن تا بقیه از سادگی شون سوء استفاده کنن:ws18: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده