Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ به نام بی تا من دو برنامه فارسی نویس مریم ورژن 3 و برنامه IPT 5.0 را دارم ولی با هیچکدوم نمیتونم در فتوشاپ CS3 فارسی بنویسم باید چکار کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ولی فارسی نویس مریم رو نصب کردم و با همین برنامه CS3 دارم ازش استفاده می کنم ... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
0 Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ شما از چه ورژن فارسی نویس مریم استفاده می کنید؟ تصویر زیر را ببینید اصلا در خود برنامه نمیتونم فارسی بنویسم 3 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ یعنی تو برنامه ورد مشکلی نداری؟ :JC_thinking: اگر با برنامه ورد هم مشکل داری مربوط به فونت و تنظیمات کامپیوتر میشه ... 2 لینک به دیدگاه
0 Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ خیر در برنامه ورد بدون هیچ مشکلی میتونم تایپ کنم ولی در این دو برنامه فارسی ساز هر چی می کنم نمیتونم! 2 لینک به دیدگاه
0 Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ این مشکلو منم تجربه کردم...... شکسته شدن قفل نرم افزار مریم باعث شده با برخی ویندوز ها و یا برخی نسخه های فتوشاپ سازگاری نداشته باشه باید یه نسخه دیگه نرم افزار مریم رو بگیرید یا از فارسی نویس های دیگه استفاده کنید و یا اینکه اگر فارسی نویس ها هیچ کدوم سازگاری نداشتند تو برنامه وورد تایپ کنید و بعد به صورت pdf ذخیره کنید و در فتوشاپ بازش کنید (که هم خیلی سخته و هم تو کار های حرفه ای ارزش کار و کیفیتشو میاره پایین ) و یا در نهایت بهترین روش اینه که از فتوشاپ نسخه Photoshop ME نسخه ME که مخصوص خاورمیانه هست استفاده کنید که فارسی ساپورته 2 لینک به دیدگاه
0 CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بچه ها انصافا برید از این پکهای لرد و اینا بخرید که فارسی ساپورته بعضی از محصولات ادوبیش ..............یا یه فارسی ساپورتشو دان کنید چرا خودتونو اذیت میکنین در ضمن من قبلنا با شتاب نگار کار میکردم و راضی بودم 3 لینک به دیدگاه
0 Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بچه ها انصافا برید از این پکهای لرد و اینا بخرید که فارسی ساپورته بعضی از محصولات ادوبیش ..............یا یه فارسی ساپورتشو دان کنید چرا خودتونو اذیت میکنین در ضمن من قبلنا با شتاب نگار کار میکردم و راضی بودم شتاب هم خوب نبود برا من ..... 2 لینک به دیدگاه
0 CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ شتاب هم خوب نبود برا من ..... من ورژن 5 رو استفاده میکردم .. حرف نداشت .. هنوزم برا مکس استفاده میکنم و افترافکت 3 لینک به دیدگاه
0 Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من ورژن 5 رو استفاده میکردم .. حرف نداشت .. هنوزم برا مکس استفاده میکنم و افترافکت نمیدونم والله .... کلا سیستم منو که میدونی ..... با منم سازگاری نداره :sigh: 3 لینک به دیدگاه
سوال
Construction 4752
به نام بی تا
من دو برنامه فارسی نویس مریم ورژن 3 و برنامه IPT 5.0 را دارم
ولی با هیچکدوم نمیتونم در فتوشاپ CS3 فارسی بنویسم
باید چکار کرد؟
لینک به دیدگاه
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده