Construction 4752 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 به نام بی تا من دو برنامه فارسی نویس مریم ورژن 3 و برنامه IPT 5.0 را دارم ولی با هیچکدوم نمیتونم در فتوشاپ CS3 فارسی بنویسم باید چکار کرد؟ 4
0 partow 25305 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 ولی فارسی نویس مریم رو نصب کردم و با همین برنامه CS3 دارم ازش استفاده می کنم ... :JC_thinking: 2
0 Construction 4752 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2011 شما از چه ورژن فارسی نویس مریم استفاده می کنید؟ تصویر زیر را ببینید اصلا در خود برنامه نمیتونم فارسی بنویسم 3
0 partow 25305 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 یعنی تو برنامه ورد مشکلی نداری؟ :JC_thinking: اگر با برنامه ورد هم مشکل داری مربوط به فونت و تنظیمات کامپیوتر میشه ... 2
0 Construction 4752 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2011 خیر در برنامه ورد بدون هیچ مشکلی میتونم تایپ کنم ولی در این دو برنامه فارسی ساز هر چی می کنم نمیتونم! 2
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 این مشکلو منم تجربه کردم...... شکسته شدن قفل نرم افزار مریم باعث شده با برخی ویندوز ها و یا برخی نسخه های فتوشاپ سازگاری نداشته باشه باید یه نسخه دیگه نرم افزار مریم رو بگیرید یا از فارسی نویس های دیگه استفاده کنید و یا اینکه اگر فارسی نویس ها هیچ کدوم سازگاری نداشتند تو برنامه وورد تایپ کنید و بعد به صورت pdf ذخیره کنید و در فتوشاپ بازش کنید (که هم خیلی سخته و هم تو کار های حرفه ای ارزش کار و کیفیتشو میاره پایین ) و یا در نهایت بهترین روش اینه که از فتوشاپ نسخه Photoshop ME نسخه ME که مخصوص خاورمیانه هست استفاده کنید که فارسی ساپورته 2
0 CodePlus 15426 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 بچه ها انصافا برید از این پکهای لرد و اینا بخرید که فارسی ساپورته بعضی از محصولات ادوبیش ..............یا یه فارسی ساپورتشو دان کنید چرا خودتونو اذیت میکنین در ضمن من قبلنا با شتاب نگار کار میکردم و راضی بودم 3
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 بچه ها انصافا برید از این پکهای لرد و اینا بخرید که فارسی ساپورته بعضی از محصولات ادوبیش ..............یا یه فارسی ساپورتشو دان کنید چرا خودتونو اذیت میکنین در ضمن من قبلنا با شتاب نگار کار میکردم و راضی بودم شتاب هم خوب نبود برا من ..... 2
0 CodePlus 15426 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 شتاب هم خوب نبود برا من ..... من ورژن 5 رو استفاده میکردم .. حرف نداشت .. هنوزم برا مکس استفاده میکنم و افترافکت 3
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 من ورژن 5 رو استفاده میکردم .. حرف نداشت .. هنوزم برا مکس استفاده میکنم و افترافکت نمیدونم والله .... کلا سیستم منو که میدونی ..... با منم سازگاری نداره :sigh: 3
سوال
Construction 4752
به نام بی تا

من دو برنامه فارسی نویس مریم ورژن 3 و برنامه IPT 5.0 را دارم
ولی با هیچکدوم نمیتونم در فتوشاپ CS3 فارسی بنویسم
باید چکار کرد؟
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده