mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه شهرسازان گل....وقت واسه حاشیه رفتن ندارم بریم سر اصل مطلب::4chsmu1: 16 بهمن تحویل پروژه دارم ولی هیچی یاد ندارم هرکسی تا جایی که میتونه ممنون میشم کمکم کنه 1:عکس پانوراما ار مشهد میخوام البته باید 2تا باشه یکی با زاویه 360 درجه و دومی با زاویه 180 درجه 2:یکسری مشکلات اجتماعی_اقتصادی_فرهنگی و کالبدی میخوام البته با راهکار پیشنهادی برای بر طرف کردن مشکلات.از هر کدوم 10تا 3کیه مقدمه هم میخوام که در مورد شهر و مشکلات شهری باشه برای شماره 2 باید واسه هر مشکل و راه حلش 1 شکل با بیان گرافیکی بکشم توروخدا کمک کنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین:gol cheshmak: 5 لینک به دیدگاه
0 bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ مهندس عکس پاناروما رو هم خودت نمیتونی بگیری !!!! سوار ماشین شو با سرعت کم از یه خیابون رد شد رو به جداره دوربینو بذار سر حالت پاناروما شروع کن به عکس گرفتن بچه مشهدی مشکلات اونجا رو ما از کجا بدونیم چیه که هم مشکلو بگیم و راه حلشو !!! 4 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ مهندس عکس پاناروما رو هم خودت نمیتونی بگیری !!!! سوار ماشین شو با سرعت کم از یه خیابون رد شد رو به جداره دوربینو بذار سر حالت پاناروما شروع کن به عکس گرفتن بچه مشهدی مشکلات اونجا رو ما از کجا بدونیم چیه که هم مشکلو بگیم و راه حلشو !!! پانوراما یاد دارم بگیرم ولی وقت ندارم..:cryingf: حتما نباید مشکلات مشهد باشه فقط باید مشکل با راه حلش باشه 5 لینک به دیدگاه
0 Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ تیتر: اسکان ارزان قیمت زائرین: سرفصلها: ضرورت ها نیازها راهکارها ببین اینا رو اگر به دردت میخوره ادامش و چند سری دیگه مربوط بهش رو دارم که بهت بدم؟ 5 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اینا خیلی خوب بودن واسه مقدمه ازشون استفاده کردم ولی واسه مشکلات خوب نبود یه نمونه میگم از چیزی که میخوام:مثلا سنگ فرش پیاده رو شکسته این میشه مشکل راه حلش میشه تعویض سنگ فرش 2 لینک به دیدگاه
0 bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ پانوراما یاد دارم بگیرم ولی وقت ندارم..:cryingf:حتما نباید مشکلات مشهد باشه فقط باید مشکل با راه حلش باشه کمبود فضای سبز - فشردگی بافت ارگانیک - کمبود حمل و نقل عمومی - کمبود سرویسهای بهداشتی عمومی با توجه به زیارتی توریستی بودن شهر - شیب نامناسب معابر - کمبود فضاهای عمومی - کمبود فضاهای عمومی - کمبود فضای بازی کودکان - آلودگی هوا - آلودگی صوتی - نشست معابر - عرض کم معابر - جداره نامناسب شهری - بلند مرتبه سازی نامناسب با توجه به بافت و دسترسیها - آلودگی بصری شهری - آلدگی محیطی شهری و ... ببینی که کدوماشون هست . جواباشونم که نسبتا راحته 3 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ کمبود فضای سبز - فشردگی بافت ارگانیک - کمبود حمل و نقل عمومی - کمبود سرویسهای بهداشتی عمومی با توجه به زیارتی توریستی بودن شهر - شیب نامناسب معابر - کمبود فضاهای عمومی - کمبود فضاهای عمومی - کمبود فضای بازی کودکان - آلودگی هوا - آلودگی صوتی - نشست معابر - عرض کم معابر - جداره نامناسب شهری - بلند مرتبه سازی نامناسب با توجه به بافت و دسترسیها - آلودگی بصری شهری - آلدگی محیطی شهری و ...ببینی که کدوماشون هست . جواباشونم که نسبتا راحته مرسی خیلی خوب بوووود :w139: 1 لینک به دیدگاه
0 kheiri 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ازالان بخوای اینجوری پیش بری چطورمی خوای شهر ساز بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمی فکرکنی میبینی مشکلات زیادند:مثل نبود جا برای دوچرخه .نبود نیمکت در پیاده رو.تنگی پیاده رو.تلفیق بافت سنتی با بافت جدیدو...اگه بخوای بیشتر کمکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ ازالان بخوای اینجوری پیش بری چطورمی خوای شهر ساز بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمی فکرکنی میبینی مشکلات زیادند:مثل نبود جا برای دوچرخه .نبود نیمکت در پیاده رو.تنگی پیاده رو.تلفیق بافت سنتی با بافت جدیدو...اگه بخوای بیشتر کمکت میکنم خوشحال میشم اگه کمک کنی:w139: 1 لینک به دیدگاه
سوال
mohandese shahrsaz 947
سلام به همه شهرسازان گل....وقت واسه حاشیه رفتن ندارم بریم سر اصل مطلب::4chsmu1:
16 بهمن تحویل پروژه دارم ولی هیچی یاد ندارم هرکسی تا جایی که میتونه ممنون میشم کمکم کنه
1:عکس پانوراما ار مشهد میخوام البته باید 2تا باشه یکی با زاویه 360 درجه و دومی با زاویه 180 درجه
2:یکسری مشکلات اجتماعی_اقتصادی_فرهنگی و کالبدی میخوام البته با راهکار پیشنهادی برای بر طرف کردن مشکلات.از هر کدوم 10تا
3کیه مقدمه هم میخوام که در مورد شهر و مشکلات شهری باشه
برای شماره 2 باید واسه هر مشکل و راه حلش 1 شکل با بیان گرافیکی بکشم
توروخدا کمک کنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین:gol cheshmak:
لینک به دیدگاه
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده