morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ :jc_thinking::jc_thinking: من فکر نکنم این رو 4 سال پیش تولید کرده باشند... چون این اهنگ از تتلو و ...مال 4 سال پیش نیست ( البته اون ساسی مانکن هست ) ... از خود شمایل مدیری هم معلوم ... امیدوارم اشتباه نکرده باشم ... 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نه بابا .برای همین نزدیکی هست. حتی تیکه بادمجون قهوه تلخ توش وجود دارد حتی گریم قهوه نلخ هم توش وجود داره 1 لینک به دیدگاه
ارشیـا 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یکی از مزخرف ترین فیلم هاییه که تا به حال دیدم من با ماهواره و .... کاری ندارم اما برنامه این آقا 1000 بار بدتر از واقعیت ماهواره است در کل متاسفم برای سینمای ایران با چنین کارگردانان نا لایق و ... 2 لینک به دیدگاه
آنا. 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به نظر من در کل کار خوبی نبود.من خودم معتقدم کسی مثل شهرام همایون ادم کلاشی هست و داره از احساسات میهن پرستانه افراد خارج کشور سواستفاده میکنه و داره سود میبره. ولی اینکه بیاییم با مادر یک ادم همچنین توهینی کنیم .کاملا غیر اخلاقی هست. از یک نظر دیگه به سفارشی بودن این اثر از طرف حکومت میشه پی برد. یعنی نتیجه گیری ان چی بود.غیر از این بود ماهواره بسیار بد هست و فلان. کسانی که این اثر را تا اخر دیدند به منظور من پی میبرند. کلا من ا ز این حرکتش خوش نیومد .با این که انتشار این اثر در این زمان بسیار مشکوک هست . برای منم خیلی مشکوک بود چون روزی یه ایمیل برام می اومد که این فیلمو ببینین اما بازم مهم نیست خیلی از حقایق هستن که تلخن شاید ما انتظار شنیدنش رو از یه آدم خاص نداشته باشیم اما این باعث نمی شه که اون حرف اشتباه باشه مهم اینه وقتتی کسی بخواد بفهمه حقیقت رو می فهمه همون طور که تا حالا فهمیدن و این حیله ها برای خراب کردن آدمای محبوب جواب نمی ده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده