sara kia 3158 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 به به! ببه به بههههههههههه! حقا که ماشینیه که لیاقت من رو داره
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 به به! ببه به بههههههههههه! حقا که ماشینیه که لیاقت من رو داره
sara kia 3158 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 چیه حسادت نمودی آیا؟ نگران نباش گاهی اجازه میدم به عکسش دست بزنی
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 چیه حسادت نمودی آیا؟ نگران نباش گاهی اجازه میدم به عکسش دست بزنی بزن تو آلبومت ذوق کن. اگه خواستی با فتوشاپ عکس خودتم میذارم کنارش! مال خودم تانکه... هم وسیله نقلیه س هم وسیله جنگی
sara kia 3158 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 بزن تو آلبومت ذوق کن. اگه خواستی با فتوشاپ عکس خودتم میذارم کنارش! مال خودم تانکه... هم وسیله نقلیه س هم وسیله جنگی :ws28: دقیقا همون ماشینیه که برات مجسم می کردم. حقا که فقط تو میتونی برونیش
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 :ws28:دقیقا همون ماشینیه که برات مجسم می کردم. حقا که فقط تو میتونی برونیش وقتی زدم باهاش پروفایلت ترکوندم میفهمی کی وقت خندیدنه!
sara kia 3158 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 وقتی زدم باهاش پروفایلت ترکوندم میفهمی کی وقت خندیدنه! آخی شت... آخ ببخشید طاووس در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه، من فرارررررررررر :th_running1:
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 جمع کنین این ماشینای جینگولیو میتی میذاری یه بار بوقشو بزنم؟
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 ایوللللللللللللل. چه باحاله این. خوبه دیگه سرویس مهدکودک میشی برین کنار کنار Aston Martin Vanquish منم وقتی اسممو فارسی میزنم این میاد.
Lean 56968 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 میتی میذاری یه بار بوقشو بزنم؟ اصن مال خودت نی نی من یه دونه دیگه میخرم
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 اصن مال خودت نی نی من یه دونه دیگه میخرم واقعنی مال خودم باشه؟ آخ جون آخ جون! تو چخده پولداریااااااااااااا.
sara kia 3158 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 میتی میذاری یه بار بوقشو بزنم؟ همش چشمت دنبال ماشین این و اونه... عزیزم برو کار می کن مگو چیست کار که سرمایه خرید یه ماشین یه خورده بهتر است کار. البته زیاد مدل بالاش رو نگیری که بهت نمیاد
honey memar 2377 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 ایوللللللللللللل. چه باحاله این. خوبه دیگه سرویس مهدکودک میشی
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 خوبه دیگه با بچه ها سروکله میزنی دلت وا میشه میخوای با من عوض کنی؟ من تانک دارم!
imostafa 65 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 سلام والا دفعه اول که زدم ماشین اصلیمو نیاورد این ماشین دوم منو اورد که فقط برا کوه و بیابون استفاده میکنم و اکثرا تو پارکینگ خوابیده Land Rover Defender 90 TD5 برای بار دوم میزنم ببینم هرچی اومد ماشین اصلیمه.. Jaguar S اینم دفعه دوم که زدم
imostafa 65 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 دفعه سوم اسم رو الکی زدم یه ماشین آورد که من دیگه هیچی نمیگم فقط میخوام ازتون بپرسم به نظر شما این ماشین میتونه حرکت کنه آیا؟ نکته دوم هرکی تونست سه دفعه پشت سر هم سریع اسمشو (زاپوروژتس) بگه جایزه داره، جایزش یه قالپاقه همین ماشینه Zaporozhets ZAZ-966A نه آخه این میخواد ماشین رویایی کی باشه؟ مگر اینکه ماشین رویایی مدیریت محترم یه اوراقی باشه که عاشق عتیقستواااالا
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 Volvo 460 Stationcar این دفعه اوله که اسممو فارسی تایپ کردم. که حتما غلطه ولی دفه دوم که خارجکی تایپیدم این اومد که یه حسی بهم میگه این خودشه:4chsmu1:. چون بیچاره ها که فارسی نمیفهمن Jaguar E-type
ارسال های توصیه شده