رفتن به مطلب

دستگاه اندازه‌گيري پارامترهاي شبكه تلفن همراه طراحي و ساخته شد


ارسال های توصیه شده

دستگاه اندازه‌گيري پارامترهاي شبكه موبايل به منظور پشتيباني پايدار و با كيفيت از شبكه سيار به همت محققان دانشكده علمي كاربردي مخابرات طراحي و ساخته شد.

 

 

احسان شاه‌محمدي، دانش آ‌موخته رشته ict دانشكده علمي كاربردي مخابرات در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به گسترش شبكه سيار در كشورها و افزايش تعداد مشتركين تلفن همراه گفت:‌ اين موضوع باعث شده كه طراحي شبكه موبايل با مشكلات و پيچيدگي‌هاي خاص روبرو شود. به همين منظور براي فراهم كردن يك پشتيباني پايدار و با كيفيت لازم است كه توسط يك دستگاه مشكلات شبكه را شناسايي كرده و براي بهبود آنها اقدام كرد.

 

 

وي افزود: ‌معمولا شركت‌هاي اپراتور موبايل براي شناسايي اين مشكلات بايد پارامترهاي مختلف شبكه موبايل را اندازه‌گيري كرده و سپس با مشاهده آنها و تحليل اطلاعات،‌ مشكلات را شناخته و آنها را بهبود دهند. قطع مكالمه در حين صحبت و آ‌نتن ندادن موبايل از جمله اين مشكلات به شمار مي‌روند و اين دستگاه پارامترهاي د اراي مشكل بين آنتن‌هاي «بي‌تي‌اس» (bts) و گوشي موبايل را اندازه‌گيري مي‌كند.

 

 

شاه‌محمدي با بيان اين كه 80 پارامتر در شبكه موبايل قابل اندازه‌گيري هستند، خاطرنشان كرد: دستگاه اندازه‌گيري پارامترهاي شبكه موبايل داراي يك نرم افزار و يك سخت افزار است كه سخت افزار دستگاه،‌ پارامترهاي مربوط به شبكه gsm را اندازه‌گيري كرده و اين پارامترها را به همراه مختصات نقطه مورد نظر به را يانه‌اي كه نرم مربوط به روي آن نصب شده است، ‌ارسال مي‌كند. نرم افزار دستگاه هم پس از پردازش اطلاعات آنها را نمايش مي‌دهد و كارشناسان بهينه‌سازي را براي شناسايي مشكلات موجود در شبكه كمك مي‌كند.

 

 

شاه‌محمدي با بيان اينكه در حال حاضر نمونه‌هاي خارجي اين دستگاه در كشور استفاده مي‌شود، خاطرنشان كرد: هم اكنون در حال رايزني با شركت ارتباطات سيار جهت تجاري‌سازي اين دستگاه هستيم.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...