پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شب توام بخير خب باشه...قبول چرا به بهار گير دادين پس؟؟ اون كه مطلب بي ربط نذاشته...عكس بچه هاشو گذاشته كه هيچ اشكاليم نداره اگه به نظرت اسپم بده به اونايي گير بده كه اسپم مي كنن...نه يه عضو فعال كه بيشتر پستاش مفيده گير داديم؟ :jawdrop: من كاري به شخص ندارم عزيزم. گفتي با جو آشنا نيستيم گفتم چرا، تاپيكي نيست كه توش حرف بي ربط به موضوع نبينيم. بهار جان هم اگه توي اون پستش ميگفت كه پسرش عضو اينجاست و اسم كاربريش رو ميذاشت اين بحث مطرح نميشد.لطفا اين بحث رو هم ديگه كش ندين. 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ نمیخوام بحثو کش بدم.فقط بگم کلیت فروم ها بر اساس شوخی بنا شده در ایران!! یه نگاهی به تاپیکا بندازید به این نتیجه میرسید.تاپیکی که در تالار عکاسیه و مطالبش حتی در حد 50% هم به عنوان و مکانش ربط نداره بهتره در ادامه دادنش تجدید نظر بشه شوخی هم خیلی وقت ها لازمه...همیشه که نباید همه مطالب جدی باشه! شما تشریف ببرید تالارهای تخصصی تا از این تاپیک ها مشاهده نکنید... اینجا تالار عکسه نه عکاسی و در بخش مربوط به عکاسی (نگارخانه /من و دوربین) چنین تاپیک هایی رو مشاهده نمیکنید ! در ادامه دادن این تاپیک مشکلی نمیبینم...ممنون اگر نظری داشتید از طریق صفحه پروفایلم در خدمتتون هستم.... 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اینم عکس من : متاسفانه به برخی دلائل مجبور شدم شطرنجیش کنم. 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اینم عکس من : متاسفانه به برخی دلائل مجبور شدم شطرنجیش کنم. :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ و این یعنی من هم از دست رفتم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اینم عکس من : متاسفانه به برخی دلائل مجبور شدم شطرنجیش کنم. به پا خفه نشی؟؟؟؟؟:ws28: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ tu google search konin nicolas cage,man ariane sham! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سلام بر بروبچ . با اجازه همه ی خوشتیپا من هم عکسم را میذارم . هفته ی پیش گرفتم - یزد - خانه ی عرب زاده 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ منم که همه دیدن : وقتی خوشحالم : :Ghelyon: وقتی ناراحتم : :Ghelyon: وقتی درس دارم : :Ghelyon: وقتی درس ندارم : :Ghelyon: وقتی تنهایی میرم بیرون : :Ghelyon: وقتی با برو بکس میریم بیرون : :Ghelyon: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ میگم آبجی من خوشحال میشم بیشتر با شما آشنا بشم... 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ میگم آبجی من خوشحال میشم بیشتر با شما آشنا بشم... خواهش میکنم! میتونم شماره ی « برد » رو بدم خدمتتون! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خواهش میکنم!میتونم شماره ی « برد » رو بدم خدمتتون! چطور میری با صدتا مرد نا محرم تو اون فیلمای مورد دار صدتا فسق و فجور میکنی حالا که به ما رسید شماره برد رو میدی؟ برد اون فیلمارو دیده؟ :w888: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب اونا فیلمه! ولی این که فیلم نیست،هست؟:3384s: حسود.:2525s: 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ عکس ادم توی این تاپیک هست؟ میخواین عکس حیوون نذارین؟ درسته میگین خودمم ولی شاید اونایی که عکس گذاشتن بهشون بر بخوره......... 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ عکس ادم توی این تاپیک هست؟میخواین عکس حیوون نذارین؟ درسته میگین خودمم ولی شاید اونایی که عکس گذاشتن بهشون بر بخوره......... الان ناراحتی؟ببخشید 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ تابسون 88 شمال جاتون خالی خیلی با حال بود و خوش گذشت 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ خب اونا فیلمه!ولی این که فیلم نیست،هست؟ حسود. حالا یه بار با ما فیلم بازی کن ...چی میشه؟ :45645: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چقد عکس گذاشتین :jawdrop: ایتس می ادیتشم کاره حامدیه بقیه م بزارین دیگه 9 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چقد عکس گذاشتین :jawdrop: ایتس می ادیتشم کاره حامدیه بقیه م بزارین دیگه شیما این چه عکسیه ؟ داره خوابت میبره همون کفشست که رفتیم با هم خریدیم ؟ خانوم شیطون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده