پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ خسته م کردی پرناز. بازم که داری میگی خوب؟ :w410: خسته نباشي .................................مگر مجبوري دير متوجه بشي كه آدم بخواد اينقدر برات توضيح بده سلام .کار مرده رو تایید نمیکنم . اما خانومه بالاخره نیازهایی داره که باید رفع بشه . (به طبع شوهر که نداره ). سوال ؟؟؟ : حالا فساد اینه که هر روز با یکی باشه یا اینکه به صورت حلال صیغه یک نفر بشه و نیاز هاشو برآورده کنه ؟؟؟ آفرين دقيق زدي تو هدف زن رو ميزاريم كنار ميگيم نيازش بوده اما ايا با ي ادم مشروبي كه هميشه بساطش پهنه اما مردي كه زن داره ديگه نيازي نداره ............درامدش هم كه كافيه ..........زنش هم كه بچه دار شده.................. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بودا و زن هرزه بودا و زن هرزه بودا به دهی سفر كرد . زنی كه مجذوب سخنان او شده بود از بودا خواست تا مهمان وی باشد . بودا پذیرفت و مهیای رفتن به خانهی زن شد . كدخدای دهكده هراسان خود را به بودا رسانید و گفت : «این زن، هرزه است به خانهی او نروید » بودا به كدخدا گفت : « یكی از دستانت را به من بده» كدخدا تعجب كرد و یكی از دستانش را در دستان بودا گذاشت . آنگاه بودا گفت : «حالا كف بزن» كدخدا بیشتر تعجب كرد و گفت: « هیچ كس نمیتواند با یك دست كف بزند» بودا لبخندی زد و پاسخ داد : «هیچ زنی نیز نمی تواند به تنهایی بد و هرزه باشد، مگر این كه مردان دهكده نیز هرزه باشند . بنابراین مردان و پولهایشان است كه از این زن، زنی هرزه ساختهاند .» 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مگر مجبوري دير متوجه بشي كه آدم بخواد اينقدر برات توضيح بده .................. مجبور که نه . یکم خنگم. از اون نظر. شما راست میگی. اونی که متوجه نمیشه منم. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مجبور که نه . یکم خنگم. از اون نظر.شما راست میگی. اونی که متوجه نمیشه منم. ناراحت نباش سر و کله زدن با محمد همه رو این جوری میکنه حق داری 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ناراحت نباش سر و کله زدن با محمد همه رو این جوری میکنهحق داری داداشی من با استاتر سرو کله میزنم. خدا ازت نگذره شاهین.:w874: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اهان منظورت اينه كه ما هرگز نميتونيم به خدا حرف بزنيم كه دست و دامني وجود نداره كجاش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد نيست مرد سر زنش كه اهل زندگي زن گرفته بد نيست در ملا عام عاشقانه رفتار كنند بد نيست مرده بچه داره و اين كارو كرده بد نيست زنه داماد داره آيا با داشتن 4 دختر اين كار شايسته است آيا فردا براي ازدواج دختراش بد نيست ...................نه منظور من اجازه نيست منظورم شرم حيايي كه از بين رفته .........كه طرف روي دستش قلب با تير بكشه از همه ی اینهایی که شما گفتی به نظر من فقط مشکل اون مسئله ازدواج دوباره هست... عاشقانه رفتار کردن هم هیچ عیب و ایرادی نداره... ملت باید یاد بگیرند سرشون یک مقدار به کار خودشون باشه... بچه داشته باشه خوب... به بچه ها چه ربطی داره ؟ یعنی چون بچه داره دیگه نباید به زندگی خودش و نیاز های خودش اجترام بزاره ؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ داداشی من با استاتر سرو کله میزنم. خدا ازت نگذره شاهین.:w874: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ تا حدودی فهمیدم چی میگی . ولی برای روشنفکر شدن باید به این چیزا کار نداشته باشیم . البته این خیلی خوبه ، طرف با یه نفره ، صیغه شرعیش کرده و کلی محسنات دیگه . چند وقت پیش برای چندمین بار تو مترو خانومی رو دیدم که وضعیت شبشون با دوست پسرای مختلف رو داشتن جار میزدن ،در ساعت شلوغی داشتن دستور ویسکی و علف میدادن که شب میرسن مکان همه چیز اماده باشه . حرف جالبشم این بود به دوستات نگی بیانااا 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ از همه ی اینهایی که شما گفتی به نظر من فقط مشکل اون مسئله ازدواج دوباره هست... عاشقانه رفتار کردن هم هیچ عیب و ایرادی نداره... ملت باید یاد بگیرند سرشون یک مقدار به کار خودشون باشه... بچه داشته باشه خوب... به بچه ها چه ربطی داره ؟ یعنی چون بچه داره دیگه نباید به زندگی خودش و نیاز های خودش اجترام بزاره ؟ شاید منظورش این باشه که این اقا در مقابل زن و بچه اش مسئول هست . نمیتونه همین جوری به خاطر عشق و علاقه و دوست داشتن یه نفر دیگه در شرایط نامساوی رو زجر بده تا خودش از احساس عشق لذت ببره . در قوانین انسانی تعهد و اخلاق مطرحه . ازدواج دوم این تعهد و اخلاق رو میبره زیر سوال . 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بد نيست مرد سر زنش كه اهل زندگي زن گرفته ما و شما از جزئیات زندگی این دو نفر خبر نداریم.قضاوت نکنیم تا مورد قضاوت بی رحمانه دیگران قرار نگیریم لطفاً! بد نيست در ملا عام عاشقانه رفتار كنند بسیار کار خوبی میکنند بد نيست مرده بچه داره و اين كارو كرده رجوع به جواب اول بد نيست زنه داماد داره آيا با داشتن 4 دختر اين كار شايسته است از اون حرفا بودا! آيا فردا براي ازدواج دختراش بد نيست :w00: ...................نه منظور من اجازه نيست منظورم شرم حيايي كه از بين رفته .........كه طرف روي دستش قلب با تير بكشه مورد شما کمی مشکوکه! منظورت رو واضح بیان کن که واقعا از چی ناراحتی!:there: 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شاید منظورش این باشه که این اقا در مقابل زن و بچه اش مسئول هست . نمیتونه همین جوری به خاطر عشق و علاقه و دوست داشتن یه نفر دیگه در شرایط نامساوی رو زجر بده تا خودش از احساس عشق لذت ببره . در قوانین انسانی تعهد و اخلاق مطرحه . ازدواج دوم این تعهد و اخلاق رو میبره زیر سوال . مهم اینه که بدونیم هر کسی با توجه به شرایط حال و گذشتش و سطح درک و فهمش بهترین تصمیم رو میگیره. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مهم اینه که بدونیم هر کسی با توجه به شرایط حال و گذشتش و سطح درک و فهمش بهترین تصمیم رو میگیره. شاید بهترین تصمیم اون برای طرف مقابل بدترین باشه . چون فقط شرایط خودشو در نظر گرفته نه دیگری . 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شاید بهترین تصمیم اون برای طرف مقابل بدترین باشه . چون فقط شرایط خودشو در نظر گرفته نه دیگری . الان صحبت از یک توافق دو نفرست. دو نفر با توجه به شرایطشون بهترین تصمیم رو (از نظر خودشون) گرفتند. پای تبعاتش هم حتما می ایستند. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ الان صحبت از یک توافق دو نفرست. دو نفر با توجه به شرایطشون بهترین تصمیم رو (از نظر خودشون) گرفتند. پای تبعاتش هم حتما می ایستند. دوست عزیز یه نفر سومی هست این وسط که در تصمیم گیری نقشی نداشته ولی زندگیش تحت الشعاع میباشه. اگه راضی بوده باشه حرف شما درست ولی اگه پنهانی یا بدون رضایت اون باشه ، چی میشه ؟ دو نفر وقنی تنها تصمیم گیرنده هستند که تنها باشن نه اینکه اقا خانواده ای ( چه راضی باشه چه نباشه ) داره . 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز یه نفر سومی هست این وسط که در تصمیم گیری نقشی نداشته ولی زندگیش تحت الشعاع میباشه. اگه راضی بوده باشه حرف شما درست ولی اگه پنهانی یا بدون رضایت اون باشه ، چی میشه ؟ دو نفر وقنی تنها تصمیم گیرنده هستند که تنها باشن نه اینکه اقا خانواده ای ( چه راضی باشه چه نباشه ) داره . مشکل اینجاست که ما شدیم نماینده مدعی العموم و داریم در نقش دایه برای یک زن که ممکنه زندگیش تحت الشعاع این رابطه قرار بگیره صحبت میکنیم. ما که نمیدونیم همسر اون مرد چه کرده که زندگیش به اینجا رسیده. هیچ مقصر 100% در ازدواج این دو نفر وجود نداره. بهتر نیست تا از چیزی مطمئن نشدیم در موردش قضاوت نکنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مشکل اینجاست که ما شدیم نماینده مدعی العموم و داریم در نقش دایه برای یک زن که ممکنه زندگیش تحت الشعاع این رابطه قرار بگیره صحبت میکنیم. ما که نمیدونیم همسر اون مرد چه کرده که زندگیش به اینجا رسیده. هیچ مقصر 100% در ازدواج این دو نفر وجود نداره. بهتر نیست تا از چیزی مطمئن نشدیم در موردش قضاوت نکنیم؟ من در مورد این اقا قضاوت نمیکنم کلا در مورد این روابط نظرمو میگم . پس این جوری باید یه راهی هم برای ابراز نارضایتی خانوم ها بذارن چون خانوم هایی مثل این اقا، ناراضی پیدا میشن . جواب قانع کننده ای بود . موفق باشید . 3 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من در مورد این اقا قضاوت نمیکنم کلا در مورد این روابط نظرمو میگم . پس این جوری باید یه راهی هم برای ابراز نارضایتی خانوم ها بذارن چون خانوم هایی مثل این اقا، ناراضی پیدا میشن . جواب قانع کننده ای بود . موفق باشید . در مورد خانمها: یا راهی خواهند یافت، یا راهی خواهند ساخت!!! 1 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شاید منظورش این باشه که این اقا در مقابل زن و بچه اش مسئول هست . نمیتونه همین جوری به خاطر عشق و علاقه و دوست داشتن یه نفر دیگه در شرایط نامساوی رو زجر بده تا خودش از احساس عشق لذت ببره . در قوانین انسانی تعهد و اخلاق مطرحه . ازدواج دوم این تعهد و اخلاق رو میبره زیر سوال . دوست عزیز پست هایی رو که نوشتید خوندم معلومه که کاملا منظور منو متوجه شدید دقیقا منظورم اینه که طرف با عقد دایمی یکی توی دوران جونیش متعهد میشه به زن و زندگی اگر میخوای زن بگیری اولی رو طلاق بده من منظورم کلی بود و اگر مثال زدم برای اینکه بیشتر متوجه بشیم که چی شده 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خوب به نظرم یه طرفه به قاضی هم رفتن درست نیست نمیگم اون آقا کار درستی کرده یا غلط،ولی برای رسیدن به جواب و اظهار نظر در مورد یه موضوعی نباید فقط به قول شما پرناز خانوووم اون چیزیو که عیان است رو دید.گاهی لایه های پنهان واقعیت ماجران نه ظاهر آن. این یه جنبه.جنبه دیگر هم بر میگرده به زندگی زناشویی اونا که مطمئنا کاستیها و نواقصی هم توش بوده که مرد برای پر کردن اون خلاء ها ازدواج موقت را انتخاب کرده که باید همه اونا هم ریشه یابی و تحلیل بشه بعدش به عنوان قاضی اگر صلاحیتشو داشته باشیم نظر بدیم. یه نکته آخر هم در تکمیل سخن غایب و اون اینکه نقل است غیبت دیگران مانند خوردن گوشت تن اوناست یا یه همچن چیزی.البته من مذهبی نیستم ولی به صورت تکمیل مطلب واسه اونایی گفتم که از غیبت و تجسس در زندگی خصوصی دیگران استفاده میکنند. انقدر در ذات خودمون عیب و ایراد هست که بهتره اول خودمونو اصلاح کنیم و بعد از نزدیکانمون.اگر عمرمون کفاف داد انوقت به جامعه گسترشش بدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده