پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ واقعا متاسم برای جامعه ای که فساد درش ریشه کرده امروز از سر کار داشتم می امدم خونه دم در شرکت دیدم یکی از زنای شرکتمون که داماد و نوه داره جلوی ماشین یکی از مردای شرکتمون نشسته و با سرعت رفتند اینا صیغه کردند متاسفم اینقدر زندگی ارزش داره که بخواهیم دل بشکنیم فقط و فقط برای خودمون ؟ برای خوشیمون مگر مردم دل ندارند ؟ به کجا رسیدیم که اینگونه شد ....................:banel_smiley_52: به کجا رسیدیم که کوچکترین مسئله تو زندگیمون دل شکستنه یعنی دیگه برامون عادی شده ؟ 7 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ واقعا متاسم برای جامعه ای که فساد درش ریشه کرده امروز از سر کار داشتم می امدم خونه دم در شرکت دیدم یکی از زنای شرکتمون که داماد و نوه داره جلوی ماشین یکی از مردای شرکتمون نشسته و با سرعت رفتند اینا صیغه کردند متاسفم اینقدر زندگی ارزش داره که بخواهیم دل بشکنیم فقط و فقط برای خودمون ؟ برای خوشیمون مگر مردم دل ندارند ؟ به کجا رسیدیم که اینگونه شد ....................:banel_smiley_52: به کجا رسیدیم که کوچکترین مسئله تو زندگیمون دل شکستنه یعنی دیگه برامون عادی شده ؟ اگر روزی رسد دستم به دامانت کجا و دل شکستن کجا و تجسس در زندگی دیگران و محکوم کردن اراده دیگر انسانها و مگر مردم دل ندارند و یه مشت حرفایی که هیچکدوم با هم نمیخونه. تو امروز حالت خوبه پرناز جان؟ من که حسابی گیج شدم. :jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ یادش بخیر میلاد اگه بود میگفت سنته بهتر ار فساد نهانه 4 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ واقعا متاسم برای جامعه ای که فساد درش ریشه کرده امروز از سر کار داشتم می امدم خونه دم در شرکت دیدم یکی از زنای شرکتمون که داماد و نوه داره جلوی ماشین یکی از مردای شرکتمون نشسته و با سرعت رفتند اینا صیغه کردند متاسفم اینقدر زندگی ارزش داره که بخواهیم دل بشکنیم فقط و فقط برای خودمون ؟ برای خوشیمون مگر مردم دل ندارند ؟ به کجا رسیدیم که اینگونه شد ....................:banel_smiley_52: به کجا رسیدیم که کوچکترین مسئله تو زندگیمون دل شکستنه یعنی دیگه برامون عادی شده ؟ خب الان چه ربطی داشت!کی دل کیو شکسته؟!؟ دو نفر صیغه کردند! مشکلش چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ متاسفانه منم دقیقا متوجه نشدم اینا چه ربطی به هم داشت... 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اگر روزی رسد دستم به دامانت کجا و دل شکستن کجا و تجسس در زندگی دیگران و محکوم کردن اراده دیگر انسانها و مگر مردم دل ندارند و یه مشت حرفایی که هیچکدوم با هم نمیخونه. تو امروز حالت خوبه پرناز جان؟ من که حسابی گیج شدم. :jawdrop: اين شعري كه خواننده در مود اينكه اگر دستش به دامان خدا برسه چي ميگه منظورم اينه كه حتي خدا هم فراموش شده ببخشيد اراده چه ربطي داره به اين قضيه وقتي طرف خودش رو تابلو ميكنه نياز به تجسس نيست آنچه كه عيان است چه حاجت به بيانه خب الان چه ربطی داشت!کی دل کیو شکسته؟!؟ دو نفر صیغه کردند! مشکلش چیه؟ اون زني كه صيغه ميشه دل زن و بچه اون مرد رو ميشكنه براي آقايون مشكلي نيست اما براي خانم ها كه با احساس ترند مشكله كه يكي رو به عنوان زن صيغه اي شوهرشون بپذيرنر 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اين شعري كه خواننده در مود اينكه اگر دستش به دامان خدا برسه چي ميگه منظورم اينه كه حتي خدا هم فراموش شده ببخشيد اراده چه ربطي داره به اين قضيه وقتي طرف خودش رو تابلو ميكنه نياز به تجسس نيست آنچه كه عيان است چه حاجت به بيانه الان تازه فهمیدم مشکل از کجا بود... ادیت شد... بله اون خانوم به نظر منم یک مقدار واقعا مشکل داشته... اون آقا از اون بدتر... 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اين شعري كه خواننده در مود اينكه اگر دستش به دامان خدا برسه چي ميگه منظورم اينه كه حتي خدا هم فراموش شده ببخشيد اراده چه ربطي داره به اين قضيه وقتي طرف خودش رو تابلو ميكنه نياز به تجسس نيست آنچه كه عيان است چه حاجت به بيانه اون زني كه صيغه ميشه دل زن و بچه اون مرد رو ميشكنه براي آقايون مشكلي نيست اما براي خانم ها كه با احساس ترند مشكله كه يكي رو به عنوان زن صيغه اي شوهرشون بپذيرنر من بازم توجیح نشدم عزیزم . کدام دست ؟ کدام دامن؟ یکی رفته با یکی ازدواج موقت کرده. خوب این کجاش بده؟ باید از ما اجازه میگرفت. من بازم متوجه نشدم. 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اين شعري كه خواننده در مود اينكه اگر دستش به دامان خدا برسه چي ميگه منظورم اينه كه حتي خدا هم فراموش شده ببخشيد اراده چه ربطي داره به اين قضيه وقتي طرف خودش رو تابلو ميكنه نياز به تجسس نيست آنچه كه عيان است چه حاجت به بيانه اون زني كه صيغه ميشه دل زن و بچه اون مرد رو ميشكنه براي آقايون مشكلي نيست اما براي خانم ها كه با احساس ترند مشكله كه يكي رو به عنوان زن صيغه اي شوهرشون بپذيرنر چون دوست منی بذار یه سفارش دو قبضه دوستانه بهت بگم تا حق مطلب ادا بشه. شما اگه بخوای حرفاتو اینجوری بزنی و همون شروع کار موضوع رو شفاف نکنی ممکنه کسی درکت نکنه. این عادت میتونه در زندگی حقیقی هم برات دردسر ساز بشه. پس خواهشا حرفاتو یه مقدار صریح و روان و بی شیله پیله بگو تا شنونده یا خواننده همون اول کار متوجه منظورت بشه. گیجم کردی تا اینکه بار دوم که گفتی متوجه منظورت شدم. هر چند که با نظر شما موافق هم نیستم و میگم: کار و تصمیم شخصی انسانها به خودشون مربوطه. ما نباید رفتار دیگران را که دلیلشم نمیدونیم نقد کنیم. این موضوع فرق میکنه. اراده هر انسانی محترمه . شاید هر کسی برای کاراش دلائلی داشته باشه که به خودش مربوطه. مگه نه؟ تو قرآن هم گفته که : در کار دیگران و زندگی خصوصی آنها تجسس نکنید. 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ هییییییییییی چیزی که در جامعه ی ما زیاد هستش فقر و فحشا هستش به لطف حکما فساد از سطح شهر جمع شده و در خانه ها گسترش پیدا کرده در گذشته می شد جلوی فساد رو گرفت وقابل کنترل بود ولی الان نههههههههه یا حجت ابن الحسن ریشه ی ظلم رو بکن :there: 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من بازم توجیح نشدم عزیزم . کدام دست ؟ کدام دامن؟ یکی رفته با یکی ازدواج موقت کرده. خوب این کجاش بده؟ باید از ما اجازه میگرفت. من بازم متوجه نشدم. اهان منظورت اينه كه ما هرگز نميتونيم به خدا حرف بزنيم كه دست و دامني وجود نداره كجاش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد نيست مرد سر زنش كه اهل زندگي زن گرفته بد نيست در ملا عام عاشقانه رفتار كنند بد نيست مرده بچه داره و اين كارو كرده بد نيست زنه داماد داره آيا با داشتن 4 دختر اين كار شايسته است آيا فردا براي ازدواج دختراش بد نيست ...................نه منظور من اجازه نيست منظورم شرم حيايي كه از بين رفته .........كه طرف روي دستش قلب با تير بكشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اهان منظورت اينه كه ما هرگز نميتونيم به خدا حرف بزنيم كه دست و دامني وجود نداره كجاش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد نيست مرد سر زنش كه اهل زندگي زن گرفته بد نيست در ملا عام عاشقانه رفتار كنند بد نيست مرده بچه داره و اين كارو كرده بد نيست زنه داماد داره آيا با داشتن 4 دختر اين كار شايسته است آيا فردا براي ازدواج دختراش بد نيست ...................نه منظور من اجازه نيست منظورم شرم حيايي كه از بين رفته .........كه طرف روي دستش قلب با تير بكشه پرناز جان قدیمی ها یه ضرب المثل دارن که میگن گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره شما با خودت فکر کردی چرا این خانوم این کار رو کرده؟ ایا اون خانوم از روی حوس این کار رو کرده یا از روی اینکه شکم چهارتا بچش رو سیر کنه؟ پس بهتر هستش ما ادم ها زود قضاوت نکنیم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اهان منظورت اينه كه ما هرگز نميتونيم به خدا حرف بزنيم كه دست و دامني وجود نداره كجاش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد نيست مرد سر زنش كه اهل زندگي زن گرفته بد نيست در ملا عام عاشقانه رفتار كنند بد نيست مرده بچه داره و اين كارو كرده بد نيست زنه داماد داره آيا با داشتن 4 دختر اين كار شايسته است آيا فردا براي ازدواج دختراش بد نيست ...................نه منظور من اجازه نيست منظورم شرم حيايي كه از بين رفته .........كه طرف روي دستش قلب با تير بكشه با این طرز فکر اگه بیای ترکیه زندگی کنی اونوقت دق میکنی. باید ببینی و بگذری. کار هر انسانی در زندگیش به خودش مربوطه عزیزم. نقد مقالات در سایت با نقد زندگی دیگران دو مقوله جدا از هم هستند. اینجا میشه موضوعی اجتماعی مطرح بشه و همه مون نقدش کنیم. ولی نقد زندگی خصوصی دیگران بنظرم درست نیست. 1 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من بازم توجیح نشدم عزیزم . کدام دست ؟ کدام دامن؟ یکی رفته با یکی ازدواج موقت کرده. خوب این کجاش بده؟ باید از ما اجازه میگرفت. من بازم متوجه نشدم. پرناز جان قدیمی ها یه ضرب المثل دارن که میگن گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت برهشما با خودت فکر کردی چرا این خانوم این کار رو کرده؟ ایا اون خانوم از روی حوس این کار رو کرده یا از روی اینکه شکم چهارتا بچش رو سیر کنه؟ پس بهتر هستش ما ادم ها زود قضاوت نکنیم آقا شاهين اين خانم خودش كارمنده و 2 ازدختراش خونه شوهرند يكي ديگه از دختراشهم نامزد كرده است شوهرش هم ماشين سنگين داشته يعني وضعش خوب بوده و ميتونه خرج زندگي رو بچرخونه درامد ماشين هم داره لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ آقا شاهين اين خانم خودش كارمنده و 2 ازدختراش خونه شوهرند يكي ديگه از دختراشهم نامزد كرده است شوهرش هم ماشين سنگين داشته يعني وضعش خوب بوده و ميتونه خرج زندگي رو بچرخونه درامد ماشين هم داره hala shoma az koja midonin raftan sighe kardan? shayad aghde daem kardan shayad vaghean ham ro doost daran 1 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ با این طرز فکر اگه بیای ترکیه زندگی کنی اونوقت دق میکنی. باید ببینی و بگذری. کار هر انسانی در زندگیش به خودش مربوطه عزیزم. نقد مقالات در سایت با نقد زندگی دیگران دو مقوله جدا از هم هستند. اینجا میشه موضوعی اجتماعی مطرح بشه و همه مون نقدش کنیم. ولی نقد زندگی خصوصی دیگران بنظرم درست نیست. منم چون شما متوجه نشدي توضيح دادم زندگي ديگران رو اما يه چيزي مگر ماهمه در كنار هم نميشيم جامعه پس در اقبال هم مسئوليم مگر همين اجداد ما نبودنند كه آريايي بودنند و نجيب زاده من منظورم فساد و بيبندباري جامعه است چو عضوي بدرد ارد روزگار دگر عضوها را نماند قرار اگر ما بيتفاوت باشيم اينو بدون بزودي توي منجلاب فساد غرق ميشيم بلكه تركيه يه كشوري با فرهنگي جداگانه نه آريايي بودنند و نه نجيب زاده پس اونجا همه نوع رابطه اي رو قبول ميكنند اينم موضوع جامعه است مگر فساد اخلاقي موضوع نيست ؟ اگر توي ايران نيستي پس نميتوني بفهمي كه بي بند باري به كجا رسيده كه سر دختر تو محل كار شرط ميبنند ......................................... 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ آقا شاهين اين خانم خودش كارمنده و 2 ازدختراش خونه شوهرند يكي ديگه از دختراشهم نامزد كرده است شوهرش هم ماشين سنگين داشته يعني وضعش خوب بوده و ميتونه خرج زندگي رو بچرخونه درامد ماشين هم داره خسته م کردی پرناز. بازم که داری میگی خوب؟ :w410: لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ منم چون شما متوجه نشدي توضيح دادم زندگي ديگران رو اما يه چيزي مگر ماهمه در كنار هم نميشيم جامعه پس در اقبال هم مسئوليم مگر همين اجداد ما نبودنند كه آريايي بودنند و نجيب زاده من منظورم فساد و بيبندباري جامعه است چو عضوي بدرد ارد روزگار دگر عضوها را نماند قرار اگر ما بيتفاوت باشيم اينو بدون بزودي توي منجلاب فساد غرق ميشيم بلكه تركيه يه كشوري با فرهنگي جداگانه نه آريايي بودنند و نه نجيب زاده پس اونجا همه نوع رابطه اي رو قبول ميكنند اينم موضوع جامعه است مگر فساد اخلاقي موضوع نيست ؟ اگر توي ايران نيستي پس نميتوني بفهمي كه بي بند باري به كجا رسيده كه سر دختر تو محل كار شرط ميبنند ......................................... من دیگه لال میشم. :w874::w645::ws54: 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ سلام . کار مرده رو تایید نمیکنم . اما خانومه بالاخره نیازهایی داره که باید رفع بشه . (به طبع شوهر که نداره ). سوال ؟؟؟ : حالا فساد اینه که هر روز با یکی باشه یا اینکه به صورت حلال صیغه یک نفر بشه و نیاز هاشو برآورده کنه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده