رفتن به مطلب

ایا با صیغه موافق هستید؟

ایا با صیغه ی موقت موافق هستید  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا با صیغه ی موقت موافق هستید

ارسال های توصیه شده

سلام

من امروز دنبال نمونه سوال وصایا میگشتم که به این مطلب مردونه پسند بر خوردم و بعد اون رو خوندم و برام چندین سوال پیش اومد .

حالا اون متنی رو که خوندم رو هم برای شما میزارم که شما هم از این مطلب استفاده مفید ببرید.

عقد ازدواج چند شرط دارد:

اول : آنكه به عربي صحيح خوانده شود آیت الله گلپایگانی: آيةالله گلپايگاني قيد "به احتياط واجب " را ندارند. به احتياط واجب ، و اگر خود مرد و زن نتوانند صيغه را به عربي صحيح بخوانند آیت الله گلپایگانی: بهتر بلكه احوط آن است كه كسي را كه مي تواند به عربي صحيح بخواند،وكيل كنند، لكن لازم نيست ، و خودشان هم مي توانند به غير عربي بخوانند، اما بايدلفظي بگويند كه معني "زوجت و قبلت " را بفهماند. به هر لفظي كه صيغه را بخوانند صحيح است و لازم هم نيست كه وكيل بگيرند اما بايدلفظي بگويند كه معني "زوجت و قبلت " را بفهماند.

صيغه عقد دائم

اگر صيغه عقد دائم را خود زن و مرد بخوانند و اول زن بگويد: "زوجتك نفسي علي الصداق المعلوم " (يعني خود را زن تو نمودم به مهري كه معين شده )، پس از آن بدون فاصله مرد بگويد: "قبلت التزويج " (يعني قبول كردم ازدواج را) عقدصحيح است . و اگر ديگري را وكيل كنند كه از طرف آنها صيغه عقد را بخواند، چنانچه مثلا اسم مرد احمد و اسم زن فاطمه باشد و وكيل بگويد: "زوجت موكلتي فاطمةموكلك احمد علي الصداق المعلوم " پس بدون فاصله وكيل مرد بگويد: "قبلت لموكلي احمد علي الصداق "، صحيح مي باشد. آیت الله گلپایگانی: و بهتر آن است كه لفظي كه مرد مي گويد با لفظي كه زن مي گويد مطابق باشد، مثلا اگر زن "زوجت " مي گويد مرد هم "قبلت التزويج " بگويد.

صيغه عقد غير دائم(موقت)

اگر خود زن و مرد بخواهند صيغه عقد غير دائم را بخوانند، بعد از آن كه مدت و مهر را معين كردند، چنانچه زن بگويد: "زوجتك نفسي في المدة المعلومة علي المهر المعلوم " بعد بدون فاصله مرد بگويد: "قبلت " صحيح است . و اگر ديگري را وكيل كنند و اول وكيل زن به وكيل مرد بگويد: "متعت موكلتي موكلك في المدة المعلومة علي المهر المعلوم " پس بدون فاصله وكيل مرد بگويد: "قبلت لموكلي هكذا"، صحيح مي باشد.

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 136
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من کاملا مخالفم چون مرد میاد لذت میبره و میره و اگه بچه ای بوجود بیاد قانون میگه بچه فقط مال مادر:girl_yes2:

و هر کسی هم میگه صیغه واسه لذت نیست دروغ گفته صیغه دو ساعته چیزی جز لذت نیست:banel_smiley_4:

• Like 15
لینک به دیدگاه
من کاملا مخالفم چون مرد میاد لذت میبره و میره و اگه بچه ای بوجود بیاد قانون میگه بچه فقط مال مادر:girl_yes2:

و هر کسی هم میگه صیغه واسه لذت نیست دروغ گفته صیغه دو ساعته چیزی جز لذت نیست:banel_smiley_4:

:w13::vahidrk:

میشه تو نظر ندی

• Like 7
لینک به دیدگاه

من شنيدم يه زن و مرد نامحرم نميتونن با هم حرف بزنن(البته حرف داريم تا حرف:ws3:)جز اينكه صيغه بخونن.:w58:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من شنيدم يه زن و مرد نامحرم نميتونن با هم حرف بزنن(البته حرف داريم تا حرف:ws3:)جز اينكه صيغه بخونن.:w58:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بعله حرف داریم تا حرف ولی هیچ مردی واسه سلام علیک صیغه نمیکنه مگه اینکه سلام علیکش خودمونی باشه:whistle:

چند بار تو تاکسی به زنایی بر خوردم که پول و میذارن تو قاشق میدن به راننده تازه حرفم نمیزنن با یارو که گناه نشه این حرفت من و یاد اونا انداخت چرا خودمم ربطش و نمیدونم:w127:

• Like 11
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بعله حرف داریم تا حرف ولی هیچ مردی واسه سلام علیک صیغه نمیکنه مگه اینکه سلام علیکش خودمونی باشه:whistle:

چند بار تو تاکسی به زنایی بر خوردم که پول و میذارن تو قاشق میدن به راننده تازه حرفم نمیزنن با یارو که گناه نشه این حرفت من و یاد اونا انداخت چرا خودمم ربطش و نمیدونم:w127:

خب بعضي راننده ها به جاي پول دست طرفو ميگيرن!!!!!!

:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خب بعضي راننده ها به جاي پول دست طرفو ميگيرن!!!!!!

:hanghead:

من اگه راننده تاکسی بشم و ببینم مسافرم خوشجل مشجل هست بوس هم ازش قبول میکنم

• Like 8
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_52:

برو بابا...........:w874:

تو از اونايي كه اخرش يه زن قلدر گيرت مياد كه نميذاره نفسم بكشي:ws47::ws47::ws47:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من مرد عملم حرف کیلو چنده:w16::w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:حالا اگه یه سیبل کلفت سوار شه بخواد اون تو رو ماچ کنه چی:ws28::ws28::ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
متاسفم که حتی داره بین چند تا دانشجو این مساله بحث میشه :a030:

شما مخالفی؟ یا موافق؟

واقعیت جامعست باید گفته بشه

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...