CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته" سری چهارم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایل به شرکت در مسابقه هستند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: ساخت بنر تبلیغاتی متحرک - فتوشاپگذاشته شده طرحی رو بزنند و سعی کنند که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه الهام گرفته از اون باشه و در واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برتر هفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت در مسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید 19 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته" سری چهارم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایل به شرکت در مسابقه هستند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: ساخت بنر تبلیغاتی متحرک - فتوشاپگذاشته شده طرحی رو بزنند و سعی کنند که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه الهام گرفته از اون باشه و در واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برتر هفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت در مسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ الان موقعه امتحاناس که کلا 20 دقیقه وقتتو میگیره تنبل 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ در واقع مهلت ارسال از 20 دی هستش تا 27 دی؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ در واقع مهلت ارسال از 20 دی هستش تا 27 دی؟ از امروز به مدت 1 هفته ... 2 لینک به دیدگاه
جادوگر جوان 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ منم میتونم شرکت کنم؟ :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ منم میتونم شرکت کنم؟ :icon_pf (44): به ... سالار ..... تو که رئیسی ... ما باس اجازه بگیریم از شوما 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ :JC_thinking: چیه :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ تو فکرم ... چند نفر شرکت کردن ...؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ بشه هاااااااا بشه هاااااااا منم املوز لفتم پیش گلافیستای شلکت قرار شد به من یاد بدن کار با فوتوشاپوووووو منم میام مسابقه دیدههه اخ ژوننننن:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ به سلامتی ... تو همین سایت هم می تونستیم کمکت کنیم ... 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ به سلامتی ... تو همین سایت هم می تونستیم کمکت کنیم ... اممم خوب میدونم سوال واسم زیاد پیش میاد چون من اصلا باهاش کار نکردم ولی دوست دارم یاد بگیرم میام بهتون زحمت میدم گاهی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v میسی 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ mosabegheye 3d bood manam khabar konin:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته" سری چهارم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایل به شرکت در مسابقه هستند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: ساخت بنر تبلیغاتی متحرک - فتوشاپگذاشته شده طرحی رو بزنند و سعی کنند که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه الهام گرفته از اون باشه و در واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برتر هفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت در مسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید ta key vaght darim va kararo baraye ki bayad beferestim???/ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ فکر کنم تا 2 روز دیگه وقت باشه .. باید به کدپلاس بفرستی ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده