VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب شهرزادم دیدم میریم رو بحث علمی 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ له خوب وقت تابپ زیاد ندارم خو....این چند وقته پایان نامه حسابمو رسیده همش در حال تایپم فقط تعداد بچه ها مشخص بشن که بدونیم دارن کار می کنن تا بتونم کمکشونم کنم . از نصفه کلاس دانشجو پذیرش نمی شود:icon_pf (34): از بچه ها کیا اهل تهرانن؟ منم میام شروع کنین منم هستم! تهران هم میتونم بیام اگه جمعه باشه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام....:hapydancsmil: طراحی وب.... طراحی جنگنده بذارید....اونم وقتی بذارید ک من این همه کار نداشته باشم....ک بتونم شرکت کنم البته در جایگاه خردترین و سطح پایین ترین شاگرد کلاس یه زمانی بود ک برای تفریح میخواستم این رو هم یاد بگیرم...الان شاید فرصتش فراهم شده...خیلی هم خوب....البته کلا با برنامه نویسی میونه ندارم...کلا سینتکس زدن برام خسته کنندست من نیز برای یادگیری اماده ام....اگر هم از اموزش عقب موندم.....مراعات مارا نیز بنمایید و حذف مان نکنید سپاس از دوستان 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلاام:hapydancsmil: تا حالا اینجا اسپم نکرده بودم . . دوستان این برنامه که گذاشتین خیلی دوستداشتنیه مخصوصا اگه برنامه ای باشه که اکثر رشته ها بتونن ازش استفاده کنن ولی سوال ....ما که کامپیوتری نبودیم میشه کامپیوتری شیم... 5 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فهرست مطالبی که در دوره هک میخواستیم بگوییم: البته بخش 5 کمی زیادتره 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بزودی فهرست مطالب برنامه نویسی هم میذارم تا راحتر انتخاب کنین 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلاام:hapydancsmil:تا حالا اینجا اسپم نکرده بودم . . دوستان این برنامه که گذاشتین خیلی دوستداشتنیه مخصوصا اگه برنامه ای باشه که اکثر رشته ها بتونن ازش استفاده کنن ولی سوال ....ما که کامپیوتری نبودیم میشه کامپیوتری شیم... فک کنم دوستان کامپیوتری که وقت دارن بیان اموزشهای کامپیوتری بذارن براتون مفیدتر خواهد بود! البته یه نظره فقط:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام....:hapydancsmil: طراحی وب.... طراحی جنگنده بذارید....اونم وقتی بذارید ک من این همه کار نداشته باشم....ک بتونم شرکت کنم البته در جایگاه خردترین و سطح پایین ترین شاگرد کلاس یه زمانی بود ک برای تفریح میخواستم این رو هم یاد بگیرم...الان شاید فرصتش فراهم شده...خیلی هم خوب....البته کلا با برنامه نویسی میونه ندارم...کلا سینتکس زدن برام خسته کنندست من نیز برای یادگیری اماده ام....اگر هم از اموزش عقب موندم.....مراعات مارا نیز بنمایید و حذف مان نکنید سپاس از دوستان 5 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لهمنم میام شروع کنین منم هستم! تهران هم میتونم بیام اگه جمعه باشه چمعه ها تبریزم:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامم تا حالا تو دوره های آموزشی انجمن شرکت نکردم ببینم تهش چی در میاد ولی به برنامه نویسی علاقه زیادی دارم از ++C یه چیزایی میدونم و دوست دارم یاد بگیرم، چند باری هم شروع کردم ولی توش موندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکی دوتا سوال : Asp.net چقدر به ++C شباهت داره ؟ بعد اینکه این دوره اموزشی چقد زمان میبره ؟ 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فک کنم دوستان کامپیوتری که وقت دارن بیان اموزشهای کامپیوتری بذارن براتون مفیدتر خواهد بود! البته یه نظره فقط:icon_pf (34): :164: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تازه اول راهه...این چ شمایلی ست 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامم تا حالا تو دوره های آموزشی انجمن شرکت نکردم ببینم تهش چی در میاد ولی به برنامه نویسی علاقه زیادی دارم از ++C یه چیزایی میدونم و دوست دارم یاد بگیرم، چند باری هم شروع کردم ولی توش موندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکی دوتا سوال : Asp.net چقدر به ++C شباهت داره ؟ بعد اینکه این دوره اموزشی چقد زمان میبره ؟ سلام با اجازه آقا هاکان، انشالا خودشون بعد، توضیح کاملتری میدن asp بر پایه #c هستش ولی همین که یه زبان برنامه نویسی بدونین، خیلی می تونه تو فهم زبانهای برنامه نویسی دیگه بهتون کمک کنه. زمانشم که خب بستگی به پشتکار خودتون داره. جواب از این کاملتر جایی دیده بودین 6 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان یه فیلم یه توضیح مختصر برا دوستان که میخوان شرکت کنن! فقط زود اعلام امادگی کنید زمینه کاری و غیره .... که به گفته بزرگی خیلی زود دیر میشود! 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان یه فیلم یه توضیح مختصر برا دوستان که میخوان شرکت کنن! فقط زود اعلام امادگی کنید زمینه کاری و غیره .... که به گفته بزرگی خیلی زود دیر میشود! nv,n درود هاکان جان هرچی سریعتر بهتر فکر کنم اول از طراحی صفحات وب با asp.net شروع کنی بهتره 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قارداش نجسن؟ جانسان هاکان سن ناسیل 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان یه فیلم یه توضیح مختصر برا دوستان که میخوان شرکت کنن! فقط زود اعلام امادگی کنید زمینه کاری و غیره .... که به گفته بزرگی خیلی زود دیر میشود! منم هستم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده