masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که اینقدر در بچگی این کارتون رو دیدم حفظم،واسه خودتون خریدید؟نوچ من هم این ترم درسایی داشتم که هیچکدوم میان ترم نداشتن،هر وقت ترم پایینی ها میان ترم داشتن،اذیتشون میکردم،هفته بعد دو تا از استادا یدفعه میان ترم گذاشتند. میان ترم کارآفرینی نوبت ما هم میشه،پرتو جونم نکردن که،از هفته دیگه میان ترم هم دارم :ws27: نوبت خودت هم میرسه من جبران میکنم. بپرس پروژم چی شد.دیروز جرقه ای که بچه ها واسه پروژه زدن خیلی خوب بود.کلی از پروزم رو انجام دادم بابت میان ترم کار افرینی تبریک . قضیه میان ترم متون اسلامیه پروژت چی شد ؟؟ استاد ما که برای تحویل نیمد . :w70: الان من خیلی خوشحالم . :w42: تازه امروز میان ترم هم انداختیم عقب 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای کار افرینیو من ترم قبل پاسیدم. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی شدی؟ خواستم دلت بسوزه . سوخت ؟؟؟ راستی عاشق اون شکلک امضات شدم . 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام عزیزم خوبی؟چه خبرا؟ بچه ها رو جمع کن 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبم . من تهنا در خوابگاه در حال نت بازی . بشه ها رو از کجا حمع کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فدای توعب نداره بچه های انجمنو جمع کن بیان.کامپیوتریا کمن یا نمیان؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابت میان ترم کار افرینی تبریک . قضیه میان ترم متون اسلامیه پروژت چی شد ؟؟ استاد ما که برای تحویل نیمد . :w70: الان من خیلی خوشحالم . :w42: تازه امروز میان ترم هم انداختیم عقب :167::167::167: پروژه من خدا رو شکر یه فازش تموم شد. همیشه در مورد پروژت صحبت کن وای کار افرینیو من ترم قبل پاسیدم. من که نفهمیدم آخرش به چه دردی میخوره 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167::167::167:پروژه من خدا رو شکر یه فازش تموم شد. همیشه در مورد پروژت صحبت کن اون جوری نکن ، برو میان نرمو بنداز عقب ، زشته به خدا ، همش درس میخونی :icon_pf (34): مریمی نمیشه از پارکی که امروز رفتیم حرف بزنم ؟؟ این بهتره هاا . پروژه خسته کنندس فدای توعب ندارهبچه های انجمنو جمع کن بیان.کامپیوتریا کمن یا نمیان؟ تینا خوبه این جوری ، ادمین اینا نمیان برای اسپم دعوامون کنن ، چون نمیفهمن ، کیف میده . 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که نفهمیدم آخرش به چه دردی میخوره خیلی چرته. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااام... سلامممممممممممممممممم خوش گلدی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااام... سلام . چه شکلک نازی 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممم خوش گلدی این یهنی شی===>خوش گلدی... یه هر حال میسی... سلام . چه شکلک نازی خوبی شما...نیستی.. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون جوری نکن ، برو میان نرمو بنداز عقب ، زشته به خدا ، همش درس میخونی :icon_pf (34):مریمی نمیشه از پارکی که امروز رفتیم حرف بزنم ؟؟ این بهتره هاا . پروژه خسته کنندس از پارتی که رفتی بنویس 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این یهنی شی===>خوش گلدی... یه هر حال میسی... فک کنم یعنی خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از پارتی که رفتی بنویس من بگم کجا درس میخونم ، توبه میکنی ، دیگه از این حرفا نمیزنی :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبی شما...نیستی.. مرسی ، تو خوبی ؟ دجا نیستم ؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بگم کجا درس میخونم ، توبه میکنی ، دیگه از این حرفا نمیزنی :icon_pf (34): کجا؟؟؟/ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده