رفتن به مطلب

تاپیک گفتگو آزاد بچه های مهندسی کامپیوتر

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا چرا شبیه کلبه های ته جنگلی شده که همه چاردورشو تار عنکبوت گرفته؟ فقط وسطشو یکم تمیز شده برا تبلیغات، :w58:

چرا؟!

خو چرا آخه؟

نه واستا یکی بگه چرا؟!

نه واقعا چرا؟!

با رسم شکل توضیح دهید

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود بر کامپیوتریستان

موفق و پیروز باشید

رد میشدم چشم به سردر تاپیک افتاد

یه سلام ویژه به بچه های همدان اگر هست)

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

خوش اومدین

از این به بعد بیشتر رد شید از این ورا :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان من از دوستی که این سایت خوب رو راه انداخته و زحمت کشیده ممنونم من از خرمشهرم وشاید بدونین که اینجا اهمیتی به کامپیوتر ندادن و خیلی جاها رفتم ک یادبکیرم ولی کفتن که درخواستی نداریم وفقظ در سظح مقدماتی یاد میدیم و من مقدماتی رو تو مدرسه یادکرفتم دوستان اولین سوالی که ازشما دارم اینکه چجوری برنامه نویسی رویادبکیرم

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستان من از دوستی که این سایت خوب رو راه انداخته و زحمت کشیده ممنونم من از خرمشهرم وشاید بدونین که اینجا اهمیتی به کامپیوتر ندادن و خیلی جاها رفتم ک یادبکیرم ولی کفتن که درخواستی نداریم وفقظ در سظح مقدماتی یاد میدیم و من مقدماتی رو تو مدرسه یادکرفتم دوستان اولین سوالی که ازشما دارم اینکه چجوری برنامه نویسی رویادبکیرم

سلام عزیزم

خوش اومدی به انجمن...

امیدوارم بیشتر ببینمت تو انجمن....

اینجا هستن بچه هایی که کمکت کنن...

تاپیکای خوبی ام هست برای برنامه نویسی...

بگردی خیلی چیزا پیدا میکنی...

اینکه خودت واسه یادگیری پیش قدم شدی خوبه...موفق میشی...

:icon_gol:

خوشبختم از آشناییت و پیامت.

• Like 2
لینک به دیدگاه

این بخش سر بزن عزیزم...

http://www.noandishaan.com/forums/forum747.html

• Like 3
لینک به دیدگاه

[h=1]چگونه برنامه نویس شوم؟[/h]

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

اول باید مشخص کنی برنامه نویسی رو برا چه کاری لازم داری؟

اگه این مشخص کنی من می تونم کمکتون کنم :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خیلی مایلم در زمینه ی پایگاه داده کار کنیم. منظورم تمرین در رابطه با طراحی دیتابیس، جدول ها و ارتباط جدول ها هستش. وارد قسمت کد نویسی نشیم ولی فقط روی جدول ها کار کنیم. و در این تمرین ها میشه به اشکالات رایج اشاره کرد و ...

یادمه قبلاً یه همچین کاری خواستیم انجام بدیم ولی به کجا انجامید؟

نمیدوم کیا پایه هستن و کی امکان پذیر هست ولی اگر عملی شد حتماْ من رو در جریان بگذارید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من خیلی مایلم در زمینه ی پایگاه داده کار کنیم. منظورم تمرین در رابطه با طراحی دیتابیس، جدول ها و ارتباط جدول ها هستش. وارد قسمت کد نویسی نشیم ولی فقط روی جدول ها کار کنیم. و در این تمرین ها میشه به اشکالات رایج اشاره کرد و ...

نمیدوم کیا پایه هستن و کی امکان پذیر هست ولی اگر عملی شد حتماْ من رو در جریان بگذارید.

سلام دوستم

منم واقعا دنبال همینم

کلی داده دارم که هر کدوم تو جداول مختلفن و دسترسی کامل به هر کدوم در آن واحد یکم پیچیده میشه (مخصوصا برا من که همش میخوام زودی تموم شه کارام) هی میام اینا رو ردیف کنم تو یه پایگاه داده اصلا فرصت نمیشه ، :4564:

هی هم اینا دارن گیج کننده تر میشن

یکی بگه از کجا شروع بشه بهترتره :w02:

من تا میشینم روش کار کنم یه پروژه جدید میدن دستم ، :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

مگه میشه بدون کد نویسی پایگاه داده طراحی کرد؟ الان همه چی رو کده:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگه میشه بدون کد نویسی پایگاه داده طراحی کرد؟ الان همه چی رو کده:banel_smiley_4:

بله، اول باید رو کاغذ بکشید بعد وارد برنامه های مربوطه بشید.

همون مرحله اول خیلی مهمه که داده ها، جدول ها، کلید ها، رابطه ها و... مشخص میشه .. ERD, EERD, normalisation :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله، اول باید رو کاغذ بکشید بعد وارد برنامه های مربوطه بشید.

همون مرحله اول خیلی مهمه که داده ها، جدول ها، کلید ها، رابطه ها و... مشخص میشه .. ERD, EERD, normalisation :ws37:

ببخشید اینو میگم ولی اینا تا حدودی منسوخ شدن!!!!:icon_pf (34):

و بعدشم بعد دو سه باز طرح کشیدن میشد دیگه این مراحلو حذف کرد:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید اینو میگم ولی اینا تا حدودی منسوخ شدن!!!!:icon_pf (34):

و بعدشم بعد دو سه باز طرح کشیدن میشد دیگه این مراحلو حذف کرد:a030:

!!!!!

باشه بخشیدمت منم واسه مثال گفتم

بحث دو سه بار کشیدن نیست، بحث طراحی درست دیتابیس هستش. شما از هرچی منسوخ نشده استفاده بفرما :banel_smiley_4:

------------

در هر صورت اگر طراحی پایگاه داده شروع شد لطفا اطلاع رسانی کنید.

:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...