partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ زنگ تفریح و زدن آقایون ، خانوما بفرمائید تو حیاط... در مورد چی حرف بزنیم؟ میدونم فدات شم البته از یارانه ام ای بدم نمیاد حیف بابام دودرش میکنه :w00: ایهیم ... همه باباها همینجورین ... سلام بر همگیییییییییییییی سلام سلام ... خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ منم بدک نیستم ... به سلامتی همه امتحاناتون تمام شد؟ الآن چه حسی دارید؟ :shad: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من هنوز 2تا امتحان دیگه دارم حس بدبختی دارم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من هنوز 2تا امتحان دیگه دارمحس بدبختی دارم نازی نازی ... :there: کمی صبر ... همش دو تا مونده ... اصلاً مهم همین دوتان ... همین دوتا رو خوب بخون ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مگه نمیبینی الان سخت دارم درس میخونم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مگه نمیبینی الان سخت دارم درس میخونم اینجوری به خودت فشار نیار ی کم هم بیا توی نت همش که نمیشه درس بخونی تفریخ هم لازمه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مگه نمیبینی الان سخت دارم درس میخونم بله بله ... تینا شب امتحان : 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اینجوری به خودت فشار نیار ی کم هم بیا توی نت همش که نمیشه درس بخونی تفریخ هم لازمه میترسم انقد به خودم فشار میارم بپوکم 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ میترسم انقد به خودم فشار میارم بپوکم هر وقت خواستی به خودت فشار بیاری زنگ بزن به آتش نشانی که آماده باشه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ هر وقت خواستی به خودت فشار بیاری زنگ بزن به آتش نشانی که آماده باشه صددرصد خیلی باحاله 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ساعت 2:23 بامداد ... شبتون بخیر :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ واااااااااااا تازه الان سر شب الافاس کجا میری؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام بر جمیع بیکاران سلام پسر افغانی 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام بر بیکار خواب زده عزیز به جمع ما خوش آمدی صل علی محمد هیشکی نبود او آمد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده