M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ در منابع امده مکانیکی ها و برقی ها خیلی متوهمند کدوم منبع این رو گفته....به من نشونش بده..حسابش رو کف دستش بزارم 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ به به سلام به همه......... :icon_pf (44): آرزوی موفقیت و سربلندی واسه همه شما عزیزان..... :flowerysmile: فکر کنم یه پاکسازی از Spam نیاز داشته باشه ان شاءالله........ 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سیییییییییییییییییییس هیشکی سر و صدا نکنه کامیا خوابیدن! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم منبع این رو گفته....به من نشونش بده..حسابش رو کف دستش بزارم منبعش معتبره در حد منابع ارشد خواستی میگم میگم :167: 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ به به سلام به همه......... :icon_pf (44): آرزوی موفقیت و سربلندی واسه همه شما عزیزان..... :flowerysmile: فکر کنم یه پاکسازی از Spam نیاز داشته باشه ان شاءالله........ سلام اقا رضاب گل ، خوبین ؟؟ اقا رضا تهدید کردین ؟:banel_smiley_52: زیر پوشتی دعوا کردین ؟؟:banel_smiley_52: نکنید دیگه . ببینید این مکانیکیا که در منابع امده متوهمند هم پاتوق اینا دارن ، ما نداشته باشیم ؟:icon_pf (34): یعنی از اینا کمتر باشیم ؟:icon_pf (34): یعنی اینا بیان برامون کلاس بذارن امکاناتشون بیشتره ؟:icon_pf (34): چه جوری سرمونو بالا بگیریم 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام اقا رضاب گل ، خوبین ؟؟ اقا رضا تهدید کردین ؟:banel_smiley_52: زیر پوشتی دعوا کردین ؟؟:banel_smiley_52: نکنید دیگه . ببینید این مکانیکیا که در منابع امده متوهمند هم پاتوق اینا دارن ، ما نداشته باشیم ؟:icon_pf (34): یعنی از اینا کمتر باشیم ؟:icon_pf (34): یعنی اینا بیان برامون کلاس بذارن امکاناتشون بیشتره ؟:icon_pf (34): چه جوری سرمونو بالا بگیریم وای خاک به سرم آجیییییییییییییی............ :w821: این چه حرفیه؟؟؟ شوخی کردمممممم........... :w821: ببخشید نه بابا نگو آجی اینجوری........ :w821: دهواااااا چیه؟؟؟؟ خدا نکنه...... :w821: تازشم کفته باشمممممممم بچه های کامپیوتر هم مهندسی هم علوم یه عالمههههه ماه هستند هااااااااا........ :626gdau: :4uboxsmiley: خیلی هم بقیه دلشون بخوادددددد....... :626gdau: والله........ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررر سهلام نه رضا جان هنوز خخیلی مونده تا پاک سازی کنی بزار 500 صفحه شد بعد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اینا رو بی خیال ، روحی ، تو چرا مرورگر شدی ؟؟ خوب من با مرور گر دنیال رو می چرخیدم الان تو اون دنیااااااااااااا فایر فاکس مد شده ما هم طبق مد داریم میریم جلو 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ وای خاک به سرم آجیییییییییییییی............ :w821: این چه حرفیه؟؟؟ شوخی کردمممممم........... :w821: ببخشید نه بابا نگو آجی اینجوری........ :w821: دهواااااا چیه؟؟؟؟ خدا نکنه...... :w821: تازشم کفته باشمممممممم بچه های کامپیوتر هم مهندسی هم علوم یه عالمههههه ماه هستند هااااااااا........ :626gdau: :4uboxsmiley: خیلی هم بقیه دلشون بخوادددددد....... :626gdau: والله........ همینه . مدیریت تالار تقدیم میکند . :ws17: 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ خوب من با مرور گر دنیال رو می چرخیدم الان تو اون دنیااااااااااااا فایر فاکس مد شده ما هم طبق مد داریم میریم جلو اها ، میگم خدا چه update هاا . سرعتتون چنده اونور ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ والا سرعت داغونه هر روز یه کشتی هایی که ادم ها رو میاره این دنیا لنگرش گیر میکنه به سیم اینترنتمون سرعت میاد پایین هی خدا رو شکر با adsl میشه با idm سرعت دانلود رو تا 15 رسوند 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه برو بچ بالا اومدن :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ دلم خیلی گرفته بچه ها....... :w821: من برم چون حالم خوب نیستش اصلاً....... :w821: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ والا سرعت داغونه هر روز یه کشتی هایی که ادم ها رو میاره این دنیا لنگرش گیر میکنه به سیم اینترنتمون سرعت میاد پایین هی خدا رو شکر با adsl میشه با idm سرعت دانلود رو تا 15 رسوند ما هم که ادمیم سرعتمون همینه . تازه برای من به 20 هم میرسه شرکتتون تو بهشته یا جهنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ دلم خیلی گرفته بچه ها....... :w821: من برم چون حالم خوب نیستش اصلاً....... :w821: چرا ؟؟ :ws44: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ دلم خیلی گرفته بچه ها....... :w821: من برم چون حالم خوب نیستش اصلاً....... :w821: اخی چراااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ والا یه خونه پنت هوس 6000 متری بهم دادن تو جهنم بعلاوه امکانات و ماشین و دمتکار یه اتاق 6 متری هم بهشت دادن بعد یارانه ها گاز جهنم قطع شده رفتیم بهشت تو خونه 6 متری زندگی می کنیم اما در کل من می چرخم چه بهشت چه جهنم بیشتر هم میام زمین ملت رو ببرم پیش خودم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ چرا ؟؟ :ws44: اخی چراااااااااااااااااااااااااااا خب دلم گرفته.... :w821: یه عالمه..... :w821: بچه ها میخوام برم... :w821: با اجازه...... شبتون بخیر....... :rose: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ والا یه خونه پنت هوس 6000 متری بهم دادن تو جهنم بعلاوه امکانات و ماشین و دمتکار یه اتاق 6 متری هم بهشت دادن بعد یارانه ها گاز جهنم قطع شده رفتیم بهشت تو خونه 6 متری زندگی می کنیم اما در کل من می چرخم چه بهشت چه جهنم بیشتر هم میام زمین ملت رو ببرم پیش خودم بچم چه قانس . الهییی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ خب دلم گرفته.... :w821: یه عالمه..... :w821: بچه ها میخوام برم... :w821: با اجازه...... شبتون بخیر....... :rose: شبتون بخیر . مراقب خودتون باشید . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده