pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ حالا که دور هم هستیید این هم دان کنیید علی عبدالمالکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب سرم شلوخه بخدا ذهنم هم خیلی مشغوله بووووبخشید اره معلومه.......... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب جنبش اواتاره قراره انقلاب کنییییم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوببروبچمن برم لالا باید 8 بیدار بشم برم کتابخونه درسبخونم از فردا فعلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :ws2: 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ چرا میزنی پس حقته:167: چی شده؟ پسر ایرونی سوال نپرسیده صبح تا شب هم نته هیچی حاکان میزنتم چرا دروغ میگی:banel_smiley_52: خوب جنبش اواتاره قراره انقلاب کنییییم خوب که چی بشه قبلیه که خوب بود ستی بمنم گفت چی گفت؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ حقته:167: گناه داره ولش کن پسر ایرونی سوال نپرسیده صبح تا شب هم نته اااااااااااااااااااااا حالا که اینجوری پس بزنش چرا دروغ میگی:banel_smiley_52: خوب که چی بشه قبلیه که خوب بود چی گفت؟ همین جنبش اواتارو گفت 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ همین جنبش اواتارو گفت خوب درس میخونی؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ نه تا حالا یکی یه دوری جزوه هامو زدم اما زیاد امادگی ندارم 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ نه تا حالا یکی یه دوری جزوه هامو زدم اما زیاد امادگی ندارم واییییی خوش به حالت من روز امتحان هم به سختی یه دور میخونم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ من برمبخوابمشب خوش شبت پر ستاره شب خوش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب ساعت 12 ظهر کرکره رو می بریییم بالا 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام همه بچه ها درس خونن جز من!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ جانم جانم، با من بودي؟ :shad: خودم ميام تو، هولم نده :shad: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ جانم جانم، با من بودي؟ :shad:خودم ميام تو، هولم نده :shad: سلام به همه.......... :flowerysmile: سلام به آجی مموشکی.........:626gdau: خوبی خوبی؟ خوش اومدی....... هر جایی هستی همیشه دلشاد باشی و موفق...... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده