تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اره الان دارم از پیشم نرو گوش میدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من هم الان محسن نامجو گوشمیدم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مرسی تو چطوری؟ امروز خیلی برات طبلیقات کردم اما استقبال کمه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب زمان امتحاناس برا همین کمه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه مدیر تالار اومده اینجا ملوانان خلبانان :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه مدیر تالار اومده اینجا ملوانان خلبانان :banel_smiley_52: سلام به همه....... شب بخیر و خسته نباشید بچه ها....... :flowerysmile: به به پسر ایرانی عزیز :ws2: و باقی دوستان عزیزتر...... :ws2: خب 95 صفحه پیش رفته ماشاءالله.... :ws2: چه چیزهایی گفته شده؟؟؟ :ws2: 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مرسی تو چطوری؟امروز خیلی برات طبلیقات کردم اما استقبال کمه مرسی اره کمه منم که اولین نفر تا بیان اشنا بشن تموم شده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام رضضا جان خوبی من کاره ای نیستم گوش من هم قاطی گوش های کامپیوتری شده اومده لا در گیر کرده بود به زور گرفتن اوردن والا دست اورد هایی که این چند صفحه داشته چیزی به نام صندلی داغ بودش بقیه اش سلام و احوال پرسی بوده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ مرسیاره کمه منم که اولین نفر تا بیان اشنا بشن تموم شده خوب یه ماه بشین جات که خوبه بزار حسابی مغز پخت بشی 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام رضضا جان خوبی من کاره ای نیستم گوش من هم قاطی گوش های کامپیوتری شده اومده لا در گیر کرده بود به زور گرفتن اوردن والا دست اورد هایی که این چند صفحه داشته چیزی به نام صندلی داغ بودش بقیه اش سلام و احوال پرسی بوده سلام عزیزم..... :4uboxsmiley: خب الهی همیگی شما دلشاد باشید یه عالمههههههههه.......... :flowerysmile: آره مورد خوبی بوده این صندلی داغ..... :rose: خوبه بچه های کامپیوتر با هم جمع بشن و تالار مهندسی و علوم رو پربازش کنند..... :rose: قبول دارم که خیلی کم کارم و کم میام ولی خب واقعاً مشکل هستش نمیرسم.... :rose: برای همه بچه ها آرزوی موفقیت و سربلندی دارم..... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ [quote=pesare irani;576757 والا دست اورد هایی که این چند صفحه داشته چیزی به نام صندلی داغ بودش اونم تو توش شرکت نکردی 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ مرسیاره کمه منم که اولین نفر تا بیان اشنا بشن تموم شده سلام هاکان جان... :flowerysmile: شب بخیر... ان شاءالله منم میام.... برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم توی همه مراحل زندگی.... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عزیزم..... :4uboxsmiley: خب الهی همیگی شما دلشاد باشید یه عالمههههههههه.......... :flowerysmile: آره مورد خوبی بوده این صندلی داغ..... :rose: خوبه بچه های کامپیوتر با هم جمع بشن و تالار مهندسی و علوم رو پربازش کنند..... :rose: قبول دارم که خیلی کم کارم و کم میام ولی خب واقعاً مشکل هستش نمیرسم.... :rose: برای همه بچه ها آرزوی موفقیت و سربلندی دارم..... :flowerysmile: نه بابا شوما کم کار نیستیید ما بیش فعالی داریییم و اعتیاد پیدا کردیم همیچنیین شوما هم سر بلند باشید [quote=pesare irani;576757 والا دست اورد هایی که این چند صفحه داشته چیزی به نام صندلی داغ بودش اونم تو توش شرکت نکردی خوب سرم شلوخه بخدا ذهنم هم خیلی مشغوله بووووبخشید 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام هاکان جان... :flowerysmile: شب بخیر... ان شاءالله منم میام.... برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم توی همه مراحل زندگی.... :flowerysmile: سلام مرسی لطف میکنی شب خوش.. باشه منتظرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده