afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اره خوبه ............این روزا حسابی سوال جوا ب بدم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اره خوبه ............این روزا حسابی سوال جوا ب بدم پس دیگه اکی خانومی بنویسمت؟ منم هستم سلام خوبیییییییی؟ دانشگاه چه خبر:ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبیییییییی؟دانشگاه چه خبر:ws28: علیک سیلام هیچی تمومیییید :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ علیک سیلام هیچی تمومیییید :icon_pf (34): :icon_pf (34): الهییییییییییییی تعطیلات خونه ای؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ الهییییییییییییی تعطیلات خونه ای؟ اره همین خونه بدبختم کرده یه کلوم درس هم نخوندم :icon_pf (34): همش نت ام 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اره همین خونه بدبختم کرده یه کلوم درس هم نخوندم :icon_pf (34): همش نت ام اره واقعا خیلی بده من دیگه برا امتحاناتم کمش میکنم بعدشم که برم خونه دیگه وصل نمیشم. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اره واقعا خیلی بده من دیگه برا امتحاناتم کمش میکنم بعدشم که برم خونه دیگه وصل نمیشم. اره من شانس بدم خوردم به تعطیلات وگرنه می رفتم کتابخونه می خوندم بیرون هم گرمه که برم پارک بخونم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اره من شانس بدم خوردم به تعطیلات وگرنه می رفتم کتابخونه می خوندم بیرون هم گرمه که برم پارک بخونم برو پارک زیر درختی بشین هوا خوبه من دیروزو امروز رفتم هوا اکی بود البته زیر درختا. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ برو پارک زیر درختی بشین هوا خوبه من دیروزو امروز رفتم هوا اکی بود البته زیر درختا. اینجا تو خونه زیر کولررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خیس عرق میشه ادم چه برسه بیرون :jawdrop::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا تو خونه زیر کولررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خیس عرق میشه ادم چه برسه بیرون :jawdrop::banel_smiley_52: نه بابا برو پارک زیر سایه درخت ببین چه حالی میدهههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااام اسم خودت هاکان می باشید؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلامی جو بوی خوش اشنایی به دوستان گلم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررر :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ طاقت دوریت رو ندارم که ندارم نگو مشغله دارم نگو مشغله دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده