تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ هاکان تازه خوبه امشب هی روزگار ننوشت من برم بخوابم شب همه خوش 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ وقتی امید حال نداره همه جا جای همه چیز هستش :JC_thinking: خودتو خالی کن ، نذار تو دلت بمونه . :ws3: این روحه ، چیزی نداره که خالی کنه خودش خالیه خالیه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ این روحه ، چیزی نداره که خالی کنه خودش خالیه خالیه احساس هم نداره ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ این روحه ، چیزی نداره که خالی کنه خودش خالیه خالیه خالی یعنی بی تو بی تو یعنی خالی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ احساس هم نداره ؟؟؟ اینو خیلی دارممممممممم زیاد 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خالی یعنی بی تو بی تو یعنی خالی اینو خیلی دارممممممممم زیاد خیلی احساساتت فوران کرده چرا ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من دوروز نبودم اینجا یه صفحه حرف زدید امید کجایییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ کاش می شد لحظه ای پرواز کرد حرفهای تازه را آغاز کرد ,کاش می شد خالی از تشویش بود برگ سبزی تحفه درویش بود کاش تا دل می گرفت و می شکست عشق می آمد کنارش می نشست ,کاش با هر دل دلی پیوند داشت هر نگاهی یک سبد لبخند داشت 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا چیکار میکنین؟ بیاین منو تحلیل کنید! حضور کامیا تو تاپیکم بیسیار محو است http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=574054#post574054 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هی ورزگاررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هی ورزگاررررررررررررررررررررررررررر آقا جون شما افسرگیاتو باید ببری تالار پزشکی ! ویروس اینا داری بیا اینجا ما در خدمتون هستیم! تحلیل شخصیتمم بیا! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کرم چی اون هم درمان میکنی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کرم چی اون هم درمان میکنی ی شربت داره میدم بت بخور خوب میشی! ولی بختره بری دکتر تو این سن خیلی خطرناکه!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ی شربت داره میدم بت بخور خوب میشی!ولی بختره بری دکتر تو این سن خیلی خطرناکه!!:4chsmu1: بابا کامی رو میگم کرم داره خودم که سالم سالم ام :ws2: نمیبینی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بابا کامی رو میگم کرم داره خودم که سالم سالم ام :ws2: نمیبینی آها! خو ندیگه این تو تخصص من نیست! ولی میخوای همون شربت رو بدم بده بش شاید خوب شد!! 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بهههه خوبی چه عجب سری به ما زدی. بیا برا صندلی داغ تو لیست بنویسمت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده