goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه نیمچه مهندس کامپیوتر انصرافی وارد می شود. چه خبره اینجا آبجی .... این روح انجمن شنیدم داشته پشت سر من لغوز میخونده خوش اومدی برار! از من که حداقل بیشتر کام میدونی! فک کنم ترسید در رفت! خودش تمایل داشت نصفش کنی! من گفتم بش خودش بیاد پیشت صحبت کنه شاید 4/3 بشه ولی گف نه فخطططط نصفففف! 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ قزوین!شما چی؟ خرم اباد به زبان لری برادر برار میشه دیدم تو هم گفتی برار. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ سلام کیفی یاقچیزه؟نجورسن ساغولاسان یاغچیام سن نجسن؟ روس صندلی داغ نشستم بابا کمی تبلیغ کنین بچه ها بیان سوال بپرسن راستی خودتم سوال نکردیا خو خدت باید تبلیغ کنی من دیشب یکم تبلیغ کردم باشه خودمم میپرسم. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یه نیمچه مهندس کامپیوتر انصرافی وارد می شود. چه خبره اینجا آبجی .... این روح انجمن شنیدم داشته پشت سر من لغوز میخونده بفرما تو دم در بده برو بابا حالت رو نداریم الان کاری میکنم پنگوئن هات به حالت گریه کنه هااااااااااااااااااا چرا خونه نمیری زیر سرت بلند شده هااااااااااااااااا :w00: خوش اومدی برار!از من که حداقل بیشتر کام میدونی! فک کنم ترسید در رفت! خودش تمایل داشت نصفش کنی! من گفتم بش خودش بیاد پیشت صحبت کنه شاید 4/3 بشه ولی گف نه فخطططط نصفففف! من و در رفتن :w00: فردا امتحان دارم نشتم دارم می خونم بزار ساعت 1 به بعد میام می خورمتون :w00: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خانومی بزارمت نفر دوم صندلی داغ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلام امشب تا 2 بیشتر نیستم چون موخام برم درس بخونم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلام امشب تا 2 بیشتر نیستم چون موخام برم درس بخونم این روزای اخر حسابی درس بخون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ امشب دلم گرفته دلم زده به سرم و حسسابی درد گرفته 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ این روزای اخر حسابی درس بخون امشب حال نداررررم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ امشب دلم گرفته دلم زده به سرم و حسسابی درد گرفته امشب حال نداررررم :icon_pf (34): اخه چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ نمی دونممممممممممممممممم دیونه شدم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ نمی دونممممممممممممممممم دیونه شدم بابا بی خیال. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ بابا بی خیال دیگه ناز کردن هم حدی داره ما که رفتیییم بعد ما تازه می دونی کی دوست داره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ هی یادش بخیر چه اهنگ خوشملی بود این 5 سال پیش مد شده بود از رضا صادقی بودددددد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ می گفت نمی تونم ببخشمت دور شو برو نبینمت تیکه ای بودی از دلم گندیدی و بریدمت دروغ و نیرگی عزیز واسه دل عاشق من بد نامی اوردی عزییییززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز راهم و صد کردی عزیز عشقمی و رد کردی عزیز خودت ندونستی چه کردی تو با ما بد کردی عزیز 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ می گفت نمی تونم ببخشمت دور شو برو نبینمت تیکه ای بودی از دلم گندیدی و بریدمت دروغ و نیرگی عزیز واسه دل عاشق من بد نامی اوردی عزییییززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز راهم و صد کردی عزیز عشقمی و رد کردی عزیز خودت ندونستی چه کردی تو با ما بد کردی عزیز مگه اینجا اتاق شعره؟؟؟؟؟؟؟ یا تمرین اهمنگه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ مگه اینجا اتاق شعره؟؟؟؟؟؟؟ یا تمرین اهمنگه؟ وقتی امید حال نداره همه جا جای همه چیز هستش 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ وقتی امید حال نداره همه جا جای همه چیز هستش خودتو خالی کن ، نذار تو دلت بمونه . :ws3: 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ وقتی امید حال نداره همه جا جای همه چیز هستش دوباره چیت شده؟ تو کی حال داری که 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده