masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ مگه نمی بینی باید بری بخری 1500 بیشتر نیست پول یه کارت شارزه من کارت شارج رو برام میخرن ، مال سر کار بابامه شارجشم میدن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ :ws47::ws47::ws47: خنده داره پیام اخلاقیه دیگه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ خنده داره پیام اخلاقیه دیگه یاد یه چی افتادم پوکیدم از خنده. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ من کارت شارج رو برام میخرن ، مال سر کار بابامه شارجشم میدن بد نگذره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یاد یه چی افتادم پوکیدم از خنده. چی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ بد نگذره نه نمیگذره . تازه ماه به ماهم میدن ، دلت بسوزه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه روز غضنفر میره کنسرت ابی،وقتی کنسرت تموم میشه هرکی یه چیز به ابی میگه،یکی میگه ابی صداتو... یکی میگه ابی نفستو... غضنفر رو جو میگیره میگه ابی ننتو :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ نه نمیگذره . تازه ماه به ماهم میدن ، دلت بسوزه یکی بیاد اینو از برق بکشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه روز غضنفر میره کنسرت ابی،وقتی کنسرت تموم میشه هرکی یه چیز به ابی میگه،یکی میگه ابی صداتو... یکی میگه ابی نفستو... غضنفر رو جو میگیره میگه ابی ننتو :icon_pf (34): :ws47: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یکی بیاد اینو از برق بکشه :icon_pf (34): :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: بفرما تو دم در بده :w00: من برم 1 میام 5 مین دیگه 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ شاعر گفته منکه نگفتم در ضمن این عشق با اون عشق فرق فوکوله 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ شاعر گفته منکه نگفتم در ضمن این عشق با اون عشق فرق فوکوله این رو می تونی برام ترجمه کنی یعنی چی 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ این رو می تونی برام ترجمه کنی یعنی چی امضامو ترجمه کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ امضامو ترجمه کنم؟ فرق این عشق با اون 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ فرق این عشق با اون عشق به زندگی یعنی به زندگی امید داری اما اون عشقا خیالی بیش نیست. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ عشق به زندگی یعنی به زندگی امید داری اما اون عشقا خیالی بیش نیست. باشه میبینییییم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ ای لالا لااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده