pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ masoume گفته است: :ws28: چیه بهتر از توهههم که معلوم نیست در حال رفت هستی یا امد زبان روحی سخته هنوز جا داره بشناسین :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ تینا گفته است: چیه؟دروغ میگم؟ اره دروخ میگی من برم کشتی کج ببنم و بیام 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: چیه بهتر از توهههم که معلوم نیست در حال رفت هستی یا امد زبان روحی سخته هنوز جا داره بشناسین :icon_pf (34): من یو یو ام بهتر از روح بودنه . :w00: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ تینا گفته است: خوشبخت دیگه تینا جون ...شما چی؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ f|uid گفته است: تینا جون ...شما چی؟ من بیخود دلم گرفته 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ تینا گفته است: من بیخود دلم گرفته :there: بهش فکر نکن....این نیز بگذرد 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ میگویند ، میگذرد ولی با خون جگر 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااام بچه ها خوبسوز؟ جریان چیه؟ چه خبرا؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ سلام هاکان عزاداری پایان یونی بود . 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بیان داغش کنید http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=56713 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ masoume گفته است: سلام هاکان عزاداری پایان یونی بود . اخییییی منم گاهی فک میکنم اگه تموم بشه چیکار باید بکنم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ hakan_۶۸ گفته است: اخیییییمنم گاهی فک میکنم اگه تموم بشه چیکار باید بکنم کار خاصی نمیکنی زندگی همچنان جریان داره. 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ تینا گفته است: کار خاصی نمیکنی زندگی همچنان جریان داره. دارم فک میکنم برم یه رشته دیگه بخونم بعد تمام شدن این رشتم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ hakan_۶۸ گفته است: دارم فک میکنم برم یه رشته دیگه بخونم بعد تمام شدن این رشتم برو بچسب به کاری.درس برا چیته دیگه. 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۰ تینا گفته است: برو بچسب به کاری.درس برا چیته دیگه. خوب همراه با کار دیگه 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها به نظرتون این مدیر کامپیوتر ناراحت نمیشه من صندلی داغ زدم؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۰ hakan_۶۸ گفته است: خوب همراه با کار دیگه اگه بری سر کار وقتت برا درس کم میشه. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررر :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده