رفتن به مطلب

تاپیک گفتگو آزاد بچه های مهندسی کامپیوتر

ارسال های توصیه شده

من هم شنبه هفته پیش آخرین کلاس دوره کارشناسیم بود:w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821:

خیلی حس بدیه نه ؟

من اصلا نمیفهمم چمه ، با این که از یونیمون متنفر بودم !

:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیلی حس بدیه نه ؟

من اصلا نمیفهمم چمه ، با این که از یونیمون متنفر بودم !

:ws44:

خیلیییییییییی

ما چند سال از بهترین سالهای عمرمون رو در دانشگاه گذروندیم..با خاطرات تلخ و شیرین...

یکشنبه که یه امتحان داشتم بعدش با دوستم فقط در دانشگاه قدم میزدیم و یاد گذشته میکردیم:ws44::ws44::ws44::ws44::ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه
امشبم راه بندازیم ، من دلم بسی گرفته است

5 شنبه

تا صبح میشینیییم راز و نیاز هم با خدا

هم با یونی :ws3:

صبحش هم میریم دعای ندبه و حلیم می خوریم

بعدش هم نماز جمعه :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ججونم جوونای قدیم.الان هر جوونی و ادم میبینه یا شکست عشقی خرده یا عاشقه و غم داره یا همینجوری دلش گرفته.

ما هم از بی عشقی قصه داریم :ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من دلم واسه یونیم تنگ میشه....روز اول ..14 تا دختر بودیم...همش میگفتیم سلام من مریم هستم....4 تا مریم بودیم:w16::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ججونم جوونای قدیم.الان هر جوونی و ادم میبینه یا شکست عشقی خرده یا عاشقه و غم داره یا همینجوری دلش گرفته.

چرا من هیچ کدوم از این موردا رو نداشتم.:ws3:..چقدر بدبخت بودم:icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما هم از بی عشقی قصه داریم :ws44:

امروز تو یونی تو جمع دوستا بودم دیدم یکی از دوستان که همیشه ارایش خفن میکرد اصلا ارایش نکرده بود دوستم بش گفت پس چت شده اونم به چندتا از دوستاش که اصلا ارایش نکرده بو اشاره کردو گفت هممون شکست عشقی خوردیم دیگه حال ارایشم نداریم.اخه جوون 20ساله باید اینجوری باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من دلم واسه یونیم تنگ میشه....روز اول ..14 تا دختر بودیم...همش میگفتیم سلام من مریم هستم....4 تا مریم بودیم

هی روزگارررررررررررررررررررررر :ws44:

امروز تو یونی تو جمع دوستا بودم دیدم یکی از دوستان که همیشه ارایش خفن میکرد اصلا ارایش نکرده بود دوستم بش گفت پس چت شده اونم به چندتا از دوستاش که اصلا ارایش نکرده بو اشاره کردو گفت هممون شکست عشقی خوردیم دیگه حال ارایشم نداریم.اخه جوون 20ساله باید اینجوری باشه.

اخی لگد عشقی خورده :ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...