pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟خوبسوز یعنی چی؟ یعنی خوبییید 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟خوبسوز یعنی چی؟ سلام یعنی خوبید 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی خوبییید تو هم مگه ترکی؟؟؟؟ سلامیعنی خوبید به زبان لری هم میشه خویی. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ تو هم مگه ترکی؟؟؟؟ من همه زبان ها رو بلدم ترکی لری کردی فارسی الان هم زدم تو کار انگلیسی 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ من همه زبان ها رو بلدم ترکی لری کردی فارسی الان هم زدم تو کار انگلیسی تو میتونی. یه کم لری صحبت کن ببینم. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ و میتونی. یه کم لری صحبت کن ببینم. یادم رفته چهار ساله صحبت نکردم البته لری بختیاری بلد ام نه لری لرستان اما یه لر صحبت کنه می فهمم چی میگه کردی هم این طوری صحبت کنه بالای 90% از حرف هاشو می فهمم تو این 4 سال یونی بهترین دوستام کرد بودن اونا کردی صحبت می کردن با هم من هم مجبور شدم یاد بگیرم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ گریه نکن الانم خودم یکم بلدم نشونت میدم بگو چه کلمه ای میخوای؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ من خودم زیاد نمیتونم صحبت کنم اما میفهمم چی میگن. مثلا برار سی چی دستو بریه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ ن خودم زیاد نمیتونم صحبت کنم اما میفهمم چی میگن. مثلا برار سی چی دستو بریه؟ خوب حواسم نبود بریدم سلاممممممممممممم علیک سلام من برم شب میام فعلاااااا:w00: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممم سلام به روی ماهت. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به روی ماهت. فیلم جدید سروش صحت رو میبینی؟من چند قسمتش رو دیدم قشنگ بود 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یا ایها ال مهندوسن این برقیا مسابقه عکس گذاشتن! بیاین مام بذاریم! بریم از کیس و ماوس و کیبرد و اینا عکس بگیریم!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ فیلم جدید سروش صحت رو میبینی؟من چند قسمتش رو دیدم قشنگ بود نه ندیدم اسمش چیه؟ :girlhi: سلام خانومی.مردی نیست چادرتو درار یا ایها ال مهندوسن این برقیا مسابقه عکس گذاشتن!بیاین مام بذاریم! بریم از کیس و ماوس و کیبرد و اینا عکس بگیریم!:persiana__hahaha: موافقم کی مسئول مسابقات کامپیوتره؟ 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ نه ندیدم اسمش چیه؟ سلام خانومی.مردی نیست چادرتو درار موافقم کی مسئول مسابقات کامپیوتره؟ نیدونم! محمد ادمینیون مدونه! 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ بچه های کامی خیلی بی روحن بی حالن. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ حسود هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یا ایها ال مهندوسن این برقیا مسابقه عکس گذاشتن! بیاین مام بذاریم! بریم از کیس و ماوس و کیبرد و اینا عکس بگیریم! شما برو یه عکس از اون داداشت بگیر بزار که زنش رو بدبخت کرده ناز زنش شیدم 5 روزه خونه نرفته 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده