تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ فردا ارائه دارم فقط نگاهی بش انداختم. 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها منم امدم این معماری حالمو گرفته هر چی میخونم هیچی نمی فهمم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سلام هاکان خوبی؟ مرسی خوبم شما چطورین؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سخته؟من ترم بعد دارم اره کمی :icon_pf (34): پیشرفته مدار منطقی البته تقربیا 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اره کمی :icon_pf (34): پیشرفته مدار منطقی البته تقربیا مدار منطقی زیاد سخت نیست باید بخونیش. 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوبم چه خبرا؟ هیچ سلامتی شما فردا چه ارائه ای دارین؟ چه درسی؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ همون voip. من میرم یه نیم ساعت دیگه میام. لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ لطفا متن امضای مرا به دقت بخوانید قابل توجه بعضی دوستان: کاربرsetare.blueفامیل بنده هستند.هرکسی نسبت به این نسبت فامیلی سوال،شبهه یا شکی داره به شخص بنده پیام بده.درضمن این نسبت به اصرار خود ایشان تابه امروز فاش نشده بوده است لطفا دیگر کنجکاوی بیهوده نفرمایید. خب مشكل كجاس الان ؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ لطفا متن امضای مرا به دقت بخوانید قابل توجه بعضی دوستان: کاربرsetare.blueفامیل بنده هستند.هرکسی نسبت به این نسبت فامیلی سوال،شبهه یا شکی داره به شخص بنده پیام بده.درضمن این نسبت به اصرار خود ایشان تابه امروز فاش نشده بوده است لطفا دیگر کنجکاوی بیهوده نفرمایید. خب مشكل كجاس الان ؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خب مشكل كجاس الان ؟ :JC_thinking: حتما کسی کنجکاوی بیهوده کرده.... 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حتما کسی کنجکاوی بیهوده کرده.... حتما ،نمي دونم ،شماها تو اين تاپيك بيشتر رفت و آمد داريد در جريان بايد باشيد كه اينجا كسي چيزي گفته يا كلني تينا همين الان 2222 دوهزار و دويست و بيست و دومين پستت و زدي 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ بارسلونا ترکوند منچستر رو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده