MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ برو صفحات قبلو بخون.دیگه هیچی بت نگم بهتره. ازت ممنونم که متوجه شدی... هیچی نگی بهتره:ws2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا خودم یه طرف بحثم دروست میفرمایید اونام اون طرفِ بحث اوخت شما کجایین؟؟؟!!! هوس اخطار که نکردی خدایی نکرده :Ghelyon: بچه کاسه کوزه گداییت رو جمع کن برو یه جا دیگه پهن کن :w00: فکر کردی اینجا هم بچهه بازیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بلاخره بارسا برندس يا منچستر ؟ :دي منچستر 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ چون دیدم متوجه نمیشی هیچی نمیگم. من متوجه میشم تینا جون ...ولی شما همون هیچی نگین خیلی بهتره :دی بچه کاسه کوزه گداییت رو جمع کن برو یه جا دیگه پهن کن :w00: فکر کردی اینجا هم بچهه بازیه کاسه کوزه؟؟؟ میرم به بزرگترم میگم تا سرت خراب کنه همون کاسه کوزه رو هر جا تو باشی بچه بازی ...امدیم اینجا تا با امیت کوشولو بازی کنم حوصله اش سر نره :Ghelyon: بلاخره بارسا برندس يا منچستر ؟ :دي سر در جدیدیدو ندیدی ....اشتباه اومدی عزیز 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اقا مجتبی هنو مونده تا بزرگ بشی. برو درستو بخون. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اقا مجتبی هنو مونده تا بزرگ بشی. برو درستو بخون. همین که شما خوندین کافیه عاقبتش سرگردانی تو این سایتاس که الان منو شما با هم هیچ فرخی نمیکنیم.... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من دانش اموز که بودم هیچ وقت وقت اینو که بخوام بیام انجمنا رو نداشتم من حالا که دانشجوامو امتحانی فعلا ندارم اینجام اما الان فک میکنم موقع امتحانات پایان ترم شماست. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من متوجه میشم تینا جون ...ولی شما همون هیچی نگین خیلی بهتره :دی بفرما تو دم در بده 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من دانش اموز که بودم هیچ وقت وقت اینو که بخوام بیام انجمنا رو نداشتم من حالا که دانشجوامو امتحانی فعلا ندارم اینجام اما الان فک میکنم موقع امتحانات پایان ترم شماست. حالا ما یه چن سال زود تر اومدیم دوره علافی بگذرونم تو کوشولو بودی به فکر شیرت بودی که سرد نشه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اقا مجتبی خوبه ادم احترام بزرگترو داشته باشه.خوبه الان درس نمیخونی میفتی تابستون بیکار نیستی. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ این جایی که من درس بخونم مدیرش دوست بابامه ...همین که میرم کفایت میکنه.... تابستونم که باید برم کلاس و باشگاه بیکار نیستم...... 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من بلم نگااا این شبکه 3 ساختمون پزشکان کنم و شام بخورم فهلا خدافظ.... پسل ایلانی شب باید زود بخوابی..... جـــــیـــش بــــــــــــوس لــــــالـــــــــا لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ میسی اره تو چی خوش میگذره؟ایام که بکامه؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بلی ، خوبه ، فقط کلی مقش دارم که حس انجامش نیست . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده