pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ننهههههه نخوندم ..... چه خبرااا؟؟؟:icon_pf (34): برو بحون باباااااااااااااااا :w00: کل خونه رو اسیر خودت کردی :w00: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ برو بحون باباااااااااااااااا :w00: کل خونه رو اسیر خودت کردی :w00: بشههه پلوووو خودت درساتو حوندی؟؟؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بشههه پلوووو خودت درساتو حوندی؟؟؟ :icon_pf (34): درس خوندن برا بچه هاس 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااام بچه ها من اومدم خوبین همتون؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااام بچه ها من اومدمخوبین همتون؟ سلام خوبم مرسی لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ درس خوندن برا بچه هاس یعنی میخای بگی که تو بزرگ شدی.. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی میخای بگی که تو بزرگ شدی.. نه تو کوشولویی تو جمع اینجا همه تو یه سن هستیم تو افتادی بین بزرگ ها 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا چرا اینقد سوتو کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نه تو کوشولویی تو جمع اینجا همه تو یه سن هستیم تو افتادی بین بزرگ ها بزرگی که به سال نیست،به ... که تو اونو نداری...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا چرا اینقد سوتو کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا پسل ایلانی هست هیش کسی نمیاد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ چی،چی شده؟؟؟ احیانا بحثی شده که یطرف بحث شمایی. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ احیانا بحثی شده که یطرف بحث شمایی. من کلا خودم یه طرف بحثم دروست میفرمایید اونام اون طرفِ بحث اوخت شما کجایین؟؟؟!!! هوس اخطار که نکردی خدایی نکرده :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بنده استاد اینجام.اقا مجتبی اگه سر در تاپیکو ببینی متوجه میشی که اینجا جای تو نیست و دوستان درست فرمایش کردن. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بنده استاد اینجام.اقا مجتبی اگه سر در تاپیکو ببینی متوجه میشی که اینجا جای تو نیست و دوستان درست فرمایش کردن. دستور دادم سر در اینجا رو عوض کنن!!!! بازم مشکلی هست؟!!! اینکه خودتو استاد خطاب میکنی!!!ما به اعتماد بنفس بالای شما پی می بریم :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دستور دادم سر در اینجا رو عوض کنن!!!! بازم مشکلی هست؟!!! اینکه خودتو استاد خطاب میکنی!!!ما به اعتماد بنفس بالای شما پی می بریم :jawdrop: برو صفحات قبلو بخون.دیگه هیچی بت نگم بهتره. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده