mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ معصومه جون كه ترم آخر نرم افزاره ، تينا هم كه سخت افزار ميخونه ، رفيق هاكان هم كه الان پست ميزنه معلوم ميشه ، تينا جون با سخت افزار حال مي كني ؟ 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشی مرسی روحش خاص بید یعنی ؟؟؟ خسته نباشی. ترم چندی ؟ مرسی ترم 6:w16: 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ینی الان خجالت میکشه ؟؟؟ از خجالت درومد جواب داد معصومه جون كه ترم آخر نرم افزاره ، تينا هم كه سخت افزار ميخونه ، رفيق هاكان هم كه الان پست ميزنه معلوم ميشه ، تينا جون با سخت افزار حال مي كني ؟ خوبه بد نیست. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ عجا و عجا امت کفار که یه دم چشم پوشیدن به حق نمک .................... 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ینی الان خجالت میکشه ؟؟؟ خوب خجالتم ندین دیگه:icon_pf (34): از خجالت درومد جواب داد :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خوبه بد نیست. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بشه ها ، من برم بخوابم . شب بخیر . خوب بخوابین . خوابای سیاه سفید ببینید . 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ عجا و عجا امت کفار که یه دم چشم پوشیدن به حق نمک .................... چی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگــــــــــــی چطوری پسل ایلانی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگــــــــــــی چطوری پسل ایلانی؟؟؟ درس هاتو خوندی اومدی نت :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هییییی روزگار....................... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ مریم جان عزیزم ، تو چرا دیگه به هی روزگار گفتن ، افتادی !!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ مریم جان عزیزم ، تو چرا دیگه به هی روزگار گفتن ، افتادی !!! :ws44: من مگه من نمیتونم از زندگی سیر بشم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ :ws44:من مگه من نمیتونم از زندگی سیر بشم :ws28: نه ، بهت نمیاد . 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28:نه ، بهت نمیاد . شنیدی میگن آفتاب جنوب دوینه میکنه...امروز 15 دقیقه ساعت سه...زیر آفتاب بودم:icon_pf (34):دارم میمیرم:w00: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ شنیدی میگن آفتاب جنوب دوینه میکنه...امروز 15 دقیقه ساعت سه...زیر آفتاب بودم:icon_pf (34):دارم میمیرم:w00: ساعت 3 تو افتاب چه کار داشتی ؟؟؟ وقتی همه در خواب بعد از ظهری میباشند :167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ساعت 3 تو افتاب چه کار داشتی ؟؟؟ وقتی همه در خواب بعد از ظهری میباشند :167: 2 امتحان داشتیم.بعدش رفتم منتظر تاکسی وایستادم...یکی از همکلاسیام هم خیلی تعارف کرد برسوندم،ولی عین احمق ها تعارف کردم و کلی منتظر شدم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ 2 امتحان داشتیم.بعدش رفتم منتظر تاکسی وایستادم...یکی از همکلاسیام هم خیلی تعارف کرد برسوندم،ولی عین احمق ها تعارف کردم و کلی منتظر شدم :ws3: حالا ناراحت نباش . تجربه شد . 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ درس هاتو خوندی اومدی نت :icon_pf (34): ننهههههه نخوندم ..... چه خبرااا؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده