تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر تو ای بانوی پاک دامن خوبی روح سرگردان؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اينكه شنا نوشتي كه بله ،چش بي بصريت ما نميبينه الان دقت کردن ، دیدم ننوشتم اشکال از فرستندس 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ کیو میگی؟ همون روح سرگردان که تو میگی 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررر سلام روح سرگردان هنوز پنجشنبه نمیومده تو چطور امدی از اون دنیا؟ اينكه شنا نوشتي كه بله ،چش بي بصريت ما نميبينه سلامت کوووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من مرد تنهای شبم بغض خاموشی بر لبم (بیاده بابام افتادم این اهنگو دوس داره) لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من رفتم ولی بازم میام فعلا پای:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوبی روح سرگردان؟ نه سرم شدید درد میکنه یه کلمه هم هنوز نخوندم یه روز هم ه خواستم درس بخونم کار پیش اومد نتونستم :w00: سلام روح سرگردان هنوز پنجشنبه نمیومده تو چطور امدی از اون دنیا؟ روزی که روز حال و حوصله نداره ازاده بیاد 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ دارم این اهنگ جوادیو گوش میدم گل باغ سفر چرا رفتی بی خبر خیلی جوادیه 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ الان دقت کردن ، دیدم ننوشتم اشکال از فرستندس :دي سلامت کوووووووووووووووو خو رفتي كه رفيق :دي اينجا سلام خيلي تكراري شده بود :دي درود بر رفقا بعد يه چنتا پست ديگه هم بود در رابطه با اينكه دوستان ميان تنهايي با خودشون حرف ميزنن ،نگران نباشيد من هميشه ميخونمشون :دي البته چند وقتيه اون اوايل تاپيك نه :دي 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر روحی چرا هی از روزگار مینالی ؟؟ رئحا باید شاد باشن 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ روحی چرا هی از روزگار مینالی ؟؟ رئحا باید شاد باشن این روح سرگردانه فرق فوکوله 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من باز اومدم میخواستم برم پرژمو تکمیل کنم حوصلم نیومد:icon_pf (34): دوباره اومدم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من باز اومدم میخواستم برم پرژمو تکمیل کنم حوصلم نیومد:icon_pf (34): دوباره اومدم خسته نباشی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ این روح سرگردانه فرق فوکوله روحش خاص بید یعنی ؟؟؟ سلام بچه ها من باز اومدم میخواستم برم پرژمو تکمیل کنم حوصلم نیومد:icon_pf (34): دوباره اومدم خسته نباشی. ترم چندی ؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ روحش خاص بید یعنی ؟؟؟ شدید.شک درصد خسته نباشی. ترم چندی ؟ منم بش گفتم خسته نباشه 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ منم بش گفتم خسته نباشه ینی الان خجالت میکشه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده