hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نیدونیم خودت بگو. من اهل تبریزم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من اهل تبریزم نجورسن کیفی یاقچیزه؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها میگم خوب پیشرفت کردیمااا 59 صفه جلو رفتیم 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ شیزار اصفهان یزد سمنان همه جارو گفتی جز... سلام خوش اومدی فدات به نظرت هاکان کجاییه؟ کاش نمیس گفتم معصومه هم حدس میزد 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ برو چک کن ببین کی بیشتر پیام داده؟ خودم هر روز میام با خودم میگپم. 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ قم تو خودت اخرش نگفتی اهل کجایی؟ نجورسن کیفی یاقچیزه؟ ساغولاسان:ws2: ترکی بلدی؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من تهرانی میباشم . نوشتم ، دقت کن 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ برو چک کن ببین کی بیشتر پیام داده؟خودم هر روز میام با خودم میگپم. پس من چی منم هر روز میام تنهایی با خودم میحرفم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ الهی ، شما دو تا خوب با هم بیاین ، که با خودتون نحرفین . 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ پس من چی منم هر روز میام تنهایی با خودم میحرفم تو کم میای. الهی ، شما دو تا خوب با هم بیاین ، که با خودتون نحرفین . چکار کنم این که مث من بیکار نیست تموم وقتش اینجا باشه. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررر سلاممممممممممممم مرد تنها و خسته روح سرگردان. 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من تهرانی میباشم . نوشتم ، دقت کن من پرفایلتو ندیدم :icon_pf (34): اخه کی حوصله داره بره پروفایلو ببینه نه پس همین یه حرفو بلد بودی زهرا اهل کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من تهرانی میباشم . نوشتم ، دقت کن اينكه شنا نوشتي كه بله ،چش بي بصريت ما نميبينه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممم مرد تنها و خسته روح سرگردان. سلام بر تو ای بانوی پاک دامن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده