تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ ما امتحانامون 1تیرشروع میشه.گشتم زبان اصلی بود چند تا مطلب کوچیک دراورده بودم اما همکلاسیم برام پاورپویینتی درست کرده بود . 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خوبی زهرا؟ بابا از بس خودم تو این تاپیک اومدم خودم با خودم حرف زدم پوکیدم. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوبم مرسی .... تو خوبی؟ استاد شما درس نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ما امتحانامون 1تیرشروع میشه.گشتم زبان اصلی بود چند تا مطلب کوچیک دراورده بودم اما همکلاسیم برام پاورپویینتی درست کرده بود . اهان امتحانات ما از 21 ام شروع میشه:banel_smiley_52: زهرا خانم شما چی؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ استاد داره میپوکه فدات زری امتحانات از کی شروع میشن هاکان اسم واقغیت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اهان امتحانات ما از 21 ام شروع میشه:banel_smiley_52: زهرا خانم شما چی؟ من دوتا امتحان دارم همش ... 23 خرداد و 4 ام تیر... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ استاد داره میپوکه فدات زری امتحانات از کی شروع میشن هاکان اسم واقغیت چیه؟ فوق دیپلمم رو گرفتم تمام ... امتحان زبان دارم ... اینقدر زدی تو سر کامپیوترت تا بیچاره قاطی کرد ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوش بحالت درسای این ترم من ا.الکترونیک 2.از الکترونیک 3.ماشین 4.مدار منطقی 5.کاربرد مخابرات در کامپیوتر 6.زبان فنی 7.تعمیرا اساسی 8.کارگاه تعمیرات 9از مدار منطقی 10.تربیت بدنی همین تربیت بدنی حالمونو گرفته. لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ استاد داره میپوکه فدات زری امتحانات از کی شروع میشن هاکان اسم واقغیت چیه؟ امین ولی دوس دارم هاکان صدام کنین شهرمو میدونین؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه نیدونیم یه حسی الان بم گفت کاشان/ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه نیدونیمیه حسی الان بم گفت کاشان/ نه یه حدس دیگه بزن زهرا تو هم کمک کن دیگه چرا کاشان؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه یه حدس دیگه بزن زهرا تو هم کمک کن دیگه چرا کاشان؟ شماله؟ جنوبه؟ شرقه؟ غربه؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اهواز؟ نه خیلی دور شدی:icon_pf (34): شماله؟ جنوبه؟ شرقه؟ غربه؟ هیچ کدوم یعنی بین دوتاش مثلا شمال و شرق یا جنوب و غرب 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه خیلی دور شدی:icon_pf (34): هیچ کدوم یعنی بین دوتاش مثلا شمال و شرق یا جنوب و غرب شیزار اصفهان یزد سمنان 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من امدم سلام خوش اومدی فدات به نظرت هاکان کجاییه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده