masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون مهندس خواهش میکنم مهندس ، درست شد حالا ؟ یعنی تو الان کنکور ندادی سنگینی؟چند کیلو سنگ اویزون خودت کردی که سنگین بشی؟:ws3: دانشگاتو نگفتیا؟ اره دیگه ، میرفتم مثل این پسر مید این ایران ، درصدای ابرو بر میزدم ، الان شیک میگم ، شرکت نکردم داتشگاه من اکسفوده ، همون جا که مدرک الکی میدن . چه کار به بونی من داری تو اخه ؟؟؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ اره دیگه ، میرفتم مثل این پسر مید این ایران ، درصدای ابرو بر میزدم ، الان شیک میگم ، شرکت نکردم داتشگاه من اکسفوده ، همون جا که مدرک الکی میدن . چه کار به بونی من داری تو اخه ؟؟؟:w00: باز پشت سر روح صحبت کردییید پشت سر مرده که صحبت نمی کنن 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ باز پشت سر روح صحبت کردییید پشت سر مرده که صحبت نمی کنن روحش میطلبه پشتش حرف بزنی برای امورزششه . 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ بعد ترس از اومدن روح تو خوابتون ندارید اخه من بیشتر تو خواب ها میرم و طلب امورزش میکنم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی فرق داره مثلا چه فرقی؟ :167: خواهش میکنم مهندس ، درست شد حالا ؟ اره دیگه ، میرفتم مثل این پسر مید این ایران ، درصدای ابرو بر میزدم ، الان شیک میگم ، شرکت نکردم داتشگاه من اکسفوده ، همون جا که مدرک الکی میدن . چه کار به بونی من داری تو اخه ؟؟؟:w00: خوب میخوام بدونم بچه های تایپیک کجا درس میخونن؟ چه خبر به این زودی لالا راس میگه چرا به این زودی لالا؟ بعد ترس از اومدن روح تو خوابتون ندارید اخه من بیشتر تو خواب ها میرم و طلب امورزش میکنم تو بیا ترسش با من؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ شوما ادین مامور کرده بشی مامور سر شماری دانشگاه ها خوب من ازاد می خونم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ شوما ادین مامور کرده بشی مامور سر شماری دانشگاه ها خوب من ازاد می خونم ازاد کجا؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ ازاد کجا؟ نزدیکی خونه بابام اخه اسم دانشگاه رو بگم فردا میان به خاطر نمرات درخشان ارشد میگیرن می برنم و........................ :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ نزدیکی خونه بابام اخه اسم دانشگاه رو بگم فردا میان به خاطر نمرات درخشان ارشد میگیرن می برنم و........................ :banel_smiley_52: خوب پی ام خصوصی بده کی بگیره؟:167: کی جرئت داره به تو دس بزنه؟:167: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ سیلامممممممممممممممممم روز زن مبارک. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ سهلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بر بانوان روزتون میارک 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ چرا کسی نمیاد اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ نه شما سروری منظورم از کامیهابود. 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ سلام چه خبراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ سلامتی.تو چه خبر؟ هیچ فرجه ها شروع شده ولی نمی شه درس خوند:icon_pf (34): راستی تونستی در مورد voip مطالب پیدا کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده