pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ برای همین دیگه . دلم گرفت خوب خوش به حالش بلده ضربدر بزنه هی روزگارررررررررررررررررررررررررررر جمع معنوی شده بیایید همه دست به دعا بشیم در این فضای معنوی تا مدرارک ارشد من پیدا بشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررر جمع معنوی شده بیایید همه دست به دعا بشیم در این فضای معنوی تا مدرارک ارشد من پیدا بشه :icon_pf (34): خودتو خسته نکن ، بزنگ سنجش ، راحت تره !!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ امروز از ساعت 9 تا 11 پای تیلیف بودم همش مشخول بود 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.من با اینکه گزینه آهنگ هنگام روشن شدن رو قطع کردم ولی تا سیستم رو روش میکنم هنوز صدا داره . 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.من با اینکه گزینه آهنگ هنگام روشن شدن رو قطع کردم ولی تا سیستم رو روش میکنم هنوز صدا داره . شما کلا نیت کردیی بیای تو هر تالار بچرخی یه سوال بپرسی کسی بلد نباشه ابروی تالار بره برو بچ دعا عا اثر کرد و بالاخره مدارک پیدا شد :icon_pf (34): کاش پیدا نمی شد :icon_pf (34): درصد هامو دیدم رنگم پرید که چطور تونستم این درصد ها رو بزنم سه تا منفی 30 درصد داشتم یه دونه منفی 22 درصد :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ شما کلا نیت کردیی بیای تو هر تالار بچرخی یه سوال بپرسی کسی بلد نباشه ابروی تالار بره یعنی لو رفتم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.من با اینکه گزینه آهنگ هنگام روشن شدن رو قطع کردم ولی تا سیستم رو روش میکنم هنوز صدا داره . این تیک play windows startup sound رو برداری درست نمیشه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ شما کلا نیت کردیی بیای تو هر تالار بچرخی یه سوال بپرسی کسی بلد نباشه ابروی تالار بره برو بچ دعا عا اثر کرد و بالاخره مدارک پیدا شد :icon_pf (34): کاش پیدا نمی شد :icon_pf (34): درصد هامو دیدم رنگم پرید که چطور تونستم این درصد ها رو بزنم سه تا منفی 30 درصد داشتم یه دونه منفی 22 درصد :banel_smiley_52: من به شما خسته نباشید عرض میکنم . :banel_smiley_4: کنکور نمیدادی بهتر بودا ، مثل من ، سنگین و شیک 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ این تیک play windows startup sound رو برداری درست نمیشه ؟؟ همچین گزینه ای که میگی من ندارم که تیک هم داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ تو همین عکسی که خودت گذاشتی هست . دقت کن .ببین ، اون پایین ، بعد کادر 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ تو همین عکسی که خودت گذاشتی هست . دقت کن .ببین ، اون پایین ، بعد کادر ممنون مهندس 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ شلاااااااااااااااااااااام بازم من اومدم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ برو بچ دعا عا اثر کرد و بالاخره مدارک پیدا شد :icon_pf (34): کاش پیدا نمی شد :icon_pf (34): درصد هامو دیدم رنگم پرید که چطور تونستم این درصد ها رو بزنم سه تا منفی 30 درصد داشتم یه دونه منفی 22 درصد :banel_smiley_52: عجب درصدایی؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: اگه دس نمیزدی رتبت بهتر میشد:icon_pf (34): حالا به خانودت گفتی؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): من به شما خسته نباشید عرض میکنم . :banel_smiley_4: کنکور نمیدادی بهتر بودا ، مثل من ، سنگین و شیک یعنی تو الان کنکور ندادی سنگینی؟چند کیلو سنگ اویزون خودت کردی که سنگین بشی؟:ws3: دانشگاتو نگفتیا؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا خانواده فکر میکنه هنوز مدارک پیدا نشده :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ دانشگاتو نگفتیا؟ می خوای من دانشگاهمو بگم چرا از یه سیبیل دانشگاه نمی پرسی 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ می خوای من دانشگاهمو بگم چرا از یه سیبیل دانشگاه نمی پرسی سیبیل بگو؟ چه فرقی داره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده