تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ راسی دوباره سلام سلام من به تو یار قدیمیییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررر یه ضبدر زدم به اسمت به چشمت یه ضبدر روی روزی که توش تو رو شناختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من به تو یار قدیمیییییییییییییییی شبا همش به می خونه میرررررررر من سراغ می و پیمونه میرم من 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ پسر نه خارجنی شی شده ؟؟ چرا دپسرده ای ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ هیچی همین طور دپرس بودن شده کار هر شب ماااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ هیچی همین طور دپرس بودن شده کار هر شب ماااااااااااااااااا اخییییییی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرتون این اهنگ قشنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ اخییییییی در دل اتشه غم عشق است بقیه اش رو بلد یستم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ درد دل باطل چرا دنیا پراز حادثه های وارونس. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ در دل اتشه غم عشق است بقیه اش رو بلد یستم تا همین جاشم خیلی حوبه با این حالت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ گنه کرد در بلخ آهنگری - به شوشتر زدند گردن مسگری لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ تا همین جاشم خیلی حوبه با این حالت :ws44: گل پونه های وحشی دشت امیدم وقت سحر شد خاموشی شب رفت و فردایی دگر شد من مانده ام تنهای تنها من مانده ام تنها میان سیل غمها گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد آتشم زد گل پونه ها بی همزبانی آتشم زد می خواهم اکنون تا سحر گاهان بنالم افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ :ws44: گل پونه های وحشی دشتامیدم وقت سحر شد خاموشی شب رفت و فردایی دگر شد من مانده ام تنهای تنها من مانده ام تنهامیان سیل غمها گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد آتشم زد گل پونه ها بیهمزبانی آتشم زد می خواهم اکنون تا سحر گاهان بنالم افسرده ام دیوانه امآزرده جانم :w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ گفتمش : دل می خری ؟ پرسید چند؟ گفتمش : دل مال تو، تنها بخند ! خنده کرد و دل زدستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستش روی خاک افتاده بود جای بایش روی دل جا مانده بود ...... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ :w821::w821: ز پرچین امیدهایت چتری برایم بفرست ، من خیس دلتنگی هایت شده ام . 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ این دکلمه چیه اخه !!! :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ این دکلمه چیه اخه !!! :pichak29: به این خوشملی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ به این خوشملی برای همین دیگه . دلم گرفت خوب خوش به حالش بلده ضربدر بزنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده