pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ منم حال تو رو دارم تو این شب های بی تابی من مثل خودت تنهام از این دوری چرا با ابنهمه ....... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ به يکی میگن با ارّه برقی 100 تا درخت قطع کن ، 96 تا قطع میکنه خسته میشه. بهش میگن پاشو روشنش کن 4 تا دیگه بیشتر نمونده ، میگه مگه روشنم میشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ به غضنفر ميگن: توي عمرت، سختترين كاري كه كردي چي بوده؟ ميگه: پر كردن نمكدون! ميگن: چرا؟ جواب ميده: آخه سوراخهاش خيلي ريزه 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ چراغارو خاموش کردم. من تازه دارم میام چراغا رو چرا خاموش می کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ الن ساعت 3:36 و من هنوز در انتظار ...... 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کسی از بچه های ئکامپیوتر نیست که ارشد داده باشه؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ چرا وقتی من میام هیشکی نیست؟ من آزمون ارشد دادم ، مشاوره میخوای ؟ 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من آزمون ارشد دادم ، مشاوره میخوای ؟ یعنی ارشد خودی؟ چی خوندی؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همگی دوستان بچه ها در مورد voipمطلبی دارین بم بدین؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کسی از بچه های ئکامپیوتر نیست که ارشد داده باشه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی ارشد خودی؟ چی خوندی؟ نگفتی که ارشد خونده باشه که :w00: نه هنوز در حد آزمون دادن واسه ورودیش هستم در همین حد مشاوره میتونم بدم بیشتر بخوای باید سارا بیاد 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همگی دوستانبچه ها در مورد voipمطلبی دارین بم بدین؟ سلام تینا جون خوبسان؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نگفتی که ارشد خونده باشه که :w00: نه هنوز در حد آزمون دادن واسه ورودیش هستم در همین حد مشاوره میتونم بدم بیشتر بخوای باید سارا بیاد دلت...:167: حالا امسال خودت ارشد دادی؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام تینا جون خوبسان؟ سلام خوبی؟چه خبرا؟ پاورپوئینت در موردvoipداری بم بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دلت...:167: حالا امسال خودت ارشد دادی؟ خب از اول موضعتو مشخص کن :w00: آره دیگه 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟چه خبرا؟پاورپوئینت در موردvoipداری بم بدی؟ مرسی من خودم ندارم ولی از بچه ها جمی پرسم برا کی میخوای؟ خب از اول موضعتو مشخص کن :w00: آره دیگه حالا رتبه چند آوردی؟ من شیرنی میخوام 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مرسیمن خودم ندارم ولی از بچه ها جمی پرسم برا کی میخوای؟ تا چهارشنبه میتونی بم بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ حالا رتبه چند آوردی؟ من شیرنی میخوام اتفاقا خانواده هم شیرینی میخوان بلاخره بعد سال ها مرارت کشیدن و شرکت کردن 4 رقمی مجاز شدن هم بد نیس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده