تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ برو هم کمدتو مرتب کن هم مدارکتو پیداکن. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ چه تبعضی من که مسنجر دارم چه گلی زدم سرم که شما ندارید همین طور مسنجر روشنه برا خودش نه کسی میاد نه کسی میره اصلا کسی وجود نداره که بیاد و بره مسنجر نمیخام جمیل میخام تازه سایت یاهو باز نمیشه . اخی ، دلم ترک برداشت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من جدیدا پشت سر هم داره برام پروزه میرسه همش در حال چک کردن ام 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من سال تا سال ایمیلمو چک نمیکنم. منم نه که قرار داد های مهم کاریم توشه ، برای همین جمیل میخام منتظر یه صورت پروژه ی دیگه میباشم ، و این گونه جیمیل دوست شدم . 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فردا اول زنگ میزنم سازمان سنجش اگه خبری نشد اون موقع می گردم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فردا اول زنگ میزنم سازمان سنجش اگه خبری نشد اون موقع می گردم :icon_pf (34): خونسرد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خونسرد بخدا استرس دارم شدید اما کاری ازم بر نمیاد 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بخدا استرس دارم شدید اما کاری ازم بر نمیاد برو پسر خوب کمدتو بگرد. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بابا بخدا حال ندارم احتمال موفقیتم صفره 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بشه ها شبتون خوش . انشالله مدارک بعضیا یافت شود 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بریم کلیسا دعااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ عقلی هم به .................... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بابا نقطه چین منظورم ادمین بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده