masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی تینایی بچه ها من انجمن رو با فیلی باز میکنم ، برای شما هم همینه ؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررر توکه باز اینجایی.رفتی بگردی؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی تینایی بچه ها من انجمن رو با فیلی باز میکنم ، برای شما هم همینه ؟ فیلی چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررر من میدونم مدارکت کجان... زیر فرش ... تو اتاق آخریه ... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نه کمد ام خیلی شلوخه حال ندارم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من میدونم مدارکت کجان... زیر فرش ... تو اتاق آخریه ... یه جا قایم کردم عقل جن هم قد نمیده چه برسه عقل روح 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نه کمد ام خیلی شلوخه حال ندارم :icon_pf (34): حال ندارم یعنی چی؟؟/برو بگرد ببینم. 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی تینایی بچه ها من انجمن رو با فیلی باز میکنم ، برای شما هم همینه ؟ نَچ رِفیق 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فیلی چیه؟ تو واقعا کامپیوتر می خونی :167: ف ی ل ت ر ش ک ن رو میگه نه برا ما عادی باز میشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ حال ندارم بخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازیت نکنید اگه بدونی چقدر کتابخونه ام شلوخه خودت پشیمون میشی لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یه جا قایم کردم عقل جن هم قد نمیده چه برسه عقل روح چهار ، پنج سال تمام کار من همین بود ، همیشه کارت های آزمون رو جایی میزاشتم که عقل جن که هیچی هیچ کس دیگه هم نمی تونست پیدا کنه :icon_pf (34): یا بعضی هاشو هم ذخیره میکردم تو پی سی که اونا هم طبق روال بالا :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی په بلایی سر نت من امده نه جیمیل باز میکنه نه یاهو نه اینجا 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی په بلایی سر نت من امده نه جیمیل باز میکنه نه یاهو نه اینجا منم یاهو باز نمیکنه. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ منم یاهو باز نمیکنه. اخه یه تاریخی از خرداد نزدیکه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ برا من که بازه کسی کاری داره بگه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ برا من که بازه کسی کاری داره بگه چرا تبعیض میذارن ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ امید خیلی بی خیالی. اگه تو هم کمد من رو میدیدی بی خیال می شدی از دور میبینم می ترسم چه برسه بخوام برم نزدیک چرا تبعیض میذارن ؟؟؟ چه تبعضی من که مسنجر دارم چه گلی زدم سرم که شما ندارید همین طور مسنجر روشنه برا خودش نه کسی میاد نه کسی میره اصلا کسی وجود نداره که بیاد و بره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده