hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه آلارم چیز بدیه؟ :icon_pf (34): چیز بدی نیست؟ اسم به این قشنگی چشه که الارم صدا میکنی؟:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیز بدی نیست؟ اسم به این قشنگی چشه که الارم صدا میکنی؟:w00: باشه ... هاکان ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوای هفته بعد امتحان معماری اعلام کنی؟ اون درس ترم دیگس. سلااااااااااااااااااااااام من مدار منطقی رو پاس کردما نه من این ترم دارم. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به بچه ها سلام به استاد ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به استاد ... سلام جانم سلام خانومم چه خبرا خانومی.درسا رو براهه؟(نقش یه استاد مهلبون) 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام جانم سلام خانومم چه خبرا خانومی.درسا رو براهه؟(نقش یه استاد مهلبون) :girl_blush2: سلامتی استاد ... همه چی رو براهه ... استاد، شما داداش ندارید؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :girl_blush2: سلامتی استاد ... همه چی رو براهه ... استاد، شما داداش ندارید؟ چطور مگه جانم؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چطور مگه جانم؟ همینطوری استاد ... :icon_pf (34): استاد من برم بچه ها رو صدا کنم ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همینطوری استاد ... :icon_pf (34): استاد من برم بچه ها رو صدا کنم ... بروبرو برو بروووووووووووووووو لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهراااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهراااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ بله؟ :banel_smiley_52: سلام استاد ... ببخشید استاد ... رفتیم بیرون با بچه ها ... :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به هاکان الارم ... خوبی؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام معصومه جان ... چرا بی حالی ...؟ من درسم رو نخوندم ... هِی هِی ... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زییییییییییییییییییییییینگ! زنگ تفریح مموم شد بچه ها برین سره کلاااااااس! لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام . پرتو جونم . بی حال نیستم ، گنگم، از بس کار دارم ، نمیدونم از کجا شروع کنم . چرا درس نخوندی ؟ رفوزه میشیاااا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده