partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هفته دیگه امتحان میدن تا بفهمن دانشگاااااااااااااااااااااااا یعنی چی؟ما دانشجو بودیم شمام دانشجویین نه استاد ... امتحان واسه چی ؟ همه بچه ها خوب بودن ...من برعکس نوشتم ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام...من حوصلم سر میره.... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام...من حوصلم سر میره.... شعلشو کم کن سر نمیره!!!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام...من حوصلم سر میره.... چرااااااااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرااااااااااااا؟ سر میره خوب...چرا نداره... یه بازی کامپیوتری خوب معرفی کنید برم بازی کنم.... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه استاد ... امتحان واسه چی ؟ همه بچه ها خوب بودن ...من برعکس نوشتم ... :icon_pf (34): همین که گفتم(دیروز هر چی به استادمون التماس کردیم هر چی اموراموزشیمون بع استادمون گفت امتحان نگیر یا بندازش هفته دیگه قبول نکرد ) 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سر میره خوب...چرا نداره...یه بازی کامپیوتری خوب معرفی کنید برم بازی کنم.... یه بازی قبلا داشتم الان اسمش یادم نیست یه لاک پشتی بود خیلی دوسش داشتم. الان شبکه 3شوک داره برو نگا کن.بیا برامن بتعریف.برنامه امشبش در مورد مده. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همین که گفتم(دیروز هر چی به استادمون التماس کردیم هر چی اموراموزشیمون به استادمون گفت امتحان نگیر یا بندازش هفته دیگه قبول نکرد ) آخی ... باشه .. تو هم از ما امتحان بگیر ... بلکه مرهمی باشد ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخی ... باشه .. تو هم از ما امتحان بگیر ... بلکه مرهمی باشد ... بگو هفته دیگه امتحان مدار منطقی و ماشینوالکترونیک میگیرم به بچه ها خبر بده. 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه بازی قبلا داشتم الان اسمش یادم نیست یه لاک پشتی بود خیلی دوسش داشتم.الان شبکه 3شوک داره برو نگا کن.بیا برامن بتعریف.برنامه امشبش در مورد مده. من تی وی ملی نیگاه نمیکنم... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بگو هفته دیگه امتحان مدار منطقی و ماشینوالکترونیک میگیرم به بچه ها خبر بده. چشم ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تی وی ملی نیگاه نمیکنم... اگه توهم مث ما دور از خونه بودی مجبور میشدی.هرچند من اهل 2تاشون نیستم. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :4chsmu1: سلام خوبی؟ نمیدونم چرا حس میکنم اسمت مریمه. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟نمیدونم چرا حس میکنم اسمت مریمه. سلام تو خوبی؟ نه سحر هستم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام تو خوبی؟ نه سحر هستم ممنون خوشبختم منم نازنینم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام تو خوبی؟ نه سحر هستم ممنونخوشبختم منم نازنینم منم زهرام ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو عزیزمنی :girl_blush2: خداروشکر ... نمره ترمم جور شد ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده