ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: اینم میز من:4chsmu1: زیر میز از روش شلوغتره:icon_pf (34): سعی کردم یه جوری بگیرم که معلوم نشه عروسکاشو 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ hamid_shahrsaz گفته است: :w58: فاز متر چیکار میکنه رو میزت؟؟؟؟عروسکم که ناشالا هیچی نداری فاز متر و سیم چین ... از دیروز موندن رو میز ، داشتم پروژمو درس میکردم دیدی رباتمو؟ عروسکام رو سقفن:4chsmu1: از این ننو توریا که میبرن تو جنگل میخوابن ، از این سر اتاق به اون سر وصله غروسکام روش نشستن 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: اینم میز من:4chsmu1: زیر میز از روش شلوغتره:icon_pf (34): سعی کردم یه جوری بگیرم که معلوم نشه عکس بچگیهای خودته میبینم که تو کار ربات هم هستی:ws2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ وای میز سیتی روووووووووووووووووووووو یاد تعمیر گاه های لوازم الکتریکی ادم می افته 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ Davood_titan گفته است: عکس بچگیهای خودته میبینم که تو کار ربات هم هستی:ws2: نه برادر زادمه:4chsmu1: اون عکسه پشت لب تاپ منم رباته پروژه پایان ناممه:icon_pf (34): 2 3 هفته دیگه باید ارائه بدم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: وای میز سیتی روووووووووووووووووووووو یاد تعمیر گاه های لوازم الکتریکی ادم می افته میخوای زیر میز هم ببینی؟ آبرو داری کردم زیرش پر از سیم و هویه و موتورac و کیف ... هست 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: نه برادر زادمه:4chsmu1: اون عکسه پشت لب تاپ منم رباته پروژه پایان ناممه:icon_pf (34): 2 3 هفته دیگه باید ارائه بدم عکستو به دلیل مسائل امنیتی سانسور کردی :ws28: ماشاااله ترم چندی ؟ ربات از ایناس که خط رو دنبال میکنه :ws52: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ Davood_titan گفته است: عکستو به دلیل مسائل امنیتی سانسور کردی :ws28: ماشاااله ترم چندی ؟ ربات از ایناس که خط رو دنبال میکنه :ws52: اوهوم:4chsmu1: تموم شد دیگه :ws2: 13هم جشن فارغ التحصیلیه با این مدل خط هم میشه دنبال کرد فقط برنامش فرغ داره رباتم با اون دوربینه از اون تاسی که گوشه کتابخونه اس عکس میگیره:4chsmu1: بعد طبق شماره تاس مار پله بازی میکنه (صفحه مار پله هم زیر میزه:ws2:) 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: اوهوم:4chsmu1:تموم شد دیگه :ws2: 13هم جشن فارغ التحصیلیه با این مدل خط هم میشه دنبال کرد فقط برنامش فرغ داره رباتم با اون دوربینه از اون تاسی که گوشه کتابخونه اس عکس میگیره:4chsmu1: بعد طبق شماره تاس مار پله بازی میکنه (صفحه مار پله هم زیر میزه:ws2:) چه باحال برنامشو خودت نوشتی :167: پس یه سور مفصلی باید بدی :w16: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: اوهوم:4chsmu1:تموم شد دیگه :ws2: 13هم جشن فارغ التحصیلیه با این مدل خط هم میشه دنبال کرد فقط برنامش فرغ داره رباتم با اون دوربینه از اون تاسی که گوشه کتابخونه اس عکس میگیره:4chsmu1: بعد طبق شماره تاس مار پله بازی میکنه (صفحه مار پله هم زیر میزه:ws2:) موفق باشیییییی برادر منم برای پایان ترمش ساخت ربات داشت ولی مال اون ربات بیل زن بود! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: اینم میز من:4chsmu1: زیر میز از روش شلوغتره:icon_pf (34): سعی کردم یه جوری بگیرم که معلوم نشه میشه در لپ تاپتو ببندی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۹۰ * Ven۰۰۰s * گفته است: به منم بگین، منم میخوام بدونم؛:62izy85: سمیرا چی گفت؟؟:62izy85: منم میخوام بدونم، چی شد؟:62izy85: چی گفت؟ :62izy85:چی شنید؟ :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ * Ven۰۰۰s * گفته است: بچه ها میز کامپیوترشونو خجالت میکشیدن عکسشو بذارن؛ اونوقت اتاق خواب بذارن!!! خوب تمیز کنن عکسشو بذارن شاید این کار سبب خیر بشه و اتاق خواب هاشونو یه دستی بهش بکشن 1 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ اينم ميز من... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اينم اون يكيش... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ ماشاا... 90 درصد لپ تاپا هم دله 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ unique۱۳۶۶ گفته است: اينم ميز من... اينم اون يكيش... میبنم که اهل اوپرا هستی مانیتور و کیبردت خوشگله میفروشیش مانیتور با کنتراس 20000 :ws2: در حال گوش دادن به اهنگ هامی :ws2: دارای دو گوشی یکی برای این.......یکی برای اون.... و وسواس به وسایل شخصی انتی ویروست هم که غیر فعاله :w00::w00: بند گوشی سامسونگه قشنگه همون صورتیه خدای من وب کم هم داری :icon_pf (34)::icon_pf (34): عروسکتم که خیلی دوست داری معلومه قدیمیه شماره چشمات هم که آستیکامته :ws3: عجب تحلیلی شد :w16: یه حلقه هم مشاهده شد ویرایش شد گوشی xperia هم که داری دوربینی که عکس گرفی Samsung S860 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ Davood_titan گفته است: میبنم که اهل اوپرا هستی مانیتور و کیبردت خوشگله میفروشیش مانیتور با کنتراس 20000 :ws2: در حال گوش دادن به اهنگ هامی :ws2: دارای دو گوشی یکی برای این.......یکی برای اون.... و وسواس به وسایل شخصی انتی ویروست هم که غیر فعاله :w00::w00: بند گوشی سامسونگه قشنگه همون صورتیه خدای من وب کم هم داری :icon_pf (34)::icon_pf (34): عروسکتم که خیلی دوست داری معلومه قدیمیه شماره چشمات هم که آستیکامته :ws3: عجب تحلیلی شد :w16: یه حلقه هم مشاهده شد ویرایش شد گوشی xperia هم که داری دوربینی که عکس گرفی Samsung S860 :w58: ماشالا به این همه دقت!!! 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ Davood_titan گفته است: میبنم که اهل اوپرا هستی مانیتور و کیبردت خوشگله میفروشیش مانیتور با کنتراس 20000 :ws2: در حال گوش دادن به اهنگ هامی :ws2: دارای دو گوشی یکی برای این.......یکی برای اون.... و وسواس به وسایل شخصی انتی ویروست هم که غیر فعاله :w00::w00: بند گوشی سامسونگه قشنگه همون صورتیه خدای من وب کم هم داری :icon_pf (34)::icon_pf (34): عروسکتم که خیلی دوست داری معلومه قدیمیه شماره چشمات هم که آستیکامته :ws3: عجب تحلیلی شد :w16: یه حلقه هم مشاهده شد ویرایش شد گوشی xperia هم که داری دوربینی که عکس گرفی Samsung S860 خوبه به شما بگن آمار بگيري... نچ نميفروشمش...:w00: نه كاربرد خانوادگي... كاري...داره گوشيا... فعال شد... آره به مرتب بودن حساسم.... نه عروسك مال 2سال پيشه...هنوز ماركم داره... تا پارسال ميگفتن نزديك بيني...امسال گفتن آستيگمات...!! گوشي سونيه سامسونگ نيس... ... آره x12... اولين عكس با سامسونگه s860ه.... دومشين با دوربين گوشيه... 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ unique۱۳۶۶ گفته است: خوبه به شما بگن آمار بگيري... نچ نميفروشمش...:w00: نه كاربرد خانوادگي ...داره گوشيا... آره به مرتب بودن حساسم.... نه عروسك مال 2سال پيشه...هنوز ماركم داره... تا پارسال ميگفتن نزديك بيني...امسال گفتن آستيگمات...!! ... آره x12... اولين عكس با سامسونگه s860ه.... دومشين با دوربين گوشيه... حلقه رو ذکر نکردیااا :ws3: 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۰ Davood_titan گفته است: حلقه رو ذکر نکردیااا :ws3: اوناهاش... نقل قول ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده