رفتن به مطلب

اگر من مدیر سایت بشم و...

ارسال های توصیه شده

شما افشین سرباز فراری نیستی؟:ws3:

نه من سرلشکرم

:Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28:

:banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90:

:banel_smiley_90:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه من سرلشکرم

:laie_28::laie_28::laie_28::laie_28:

:banel_smiley_90:

حالا سر لشکر چه خبر هست؟

لینک به دیدگاه
شبنم من هم به پی روی از دکتی احمدی نژاد تو رو توی کابینه ی مدیران میذاشتمت

:ws52:

وا....چرا به پیروی از اون؟؟؟!!!

لینک به دیدگاه
حالا سر لشکر چه خبر هست؟

نمی دونم تو گفتی میخوای کودتا کنی

خواستم غیر مستقیم بت بگم کمکت می کنم

لینک به دیدگاه
پس قربون دستت یه در رادیاتور پرشیا 4 کمک فنر یه رادیاتور دو لول

روغن متور ضد یخ و کلا یه پرشیا نو میشه به من بدی:ws3:

من اگر مدیر بشم تو رو مشاور اعظم میکنم

مرسی دوست عزیز

شما تشریف بیارید نمایندگی با مبلغ قابل توجهی قطعا ماشین خوبی خدمتتون تقدیم خواهیم کرد.:a030:

به نظر بنده اينکه فروم بزني کار ساده اي هستش. اما نگهداشتن اون خيلي مهمه.

يکي از راه هاي درآمد، همين تبليغات بالاي صفحه هستش

يکي ديگه از راه هاش اينه که مدير يک سرور خريداري کنه، و يا فضا، و از فروش هاست و دامين درآمد کسب کنه و فروم رو جزو رزومه خودش قرار بده. اينجا هستش که خطي که اول نوشتم معنا پيدا ميکنه. وقتي که مشتري بدونه که اين سايت هچ وقت پايين نميره و مديرش هميشه هست، خوب اعتماد پيدا ميکنه و از مدير خريداري ميکنه (تيم فروش)

يه راه ديگه ايجاد يک گروه براي انجام پروژه دانشجويان در ابتداي کار و بعد از اون کارهاي بزرگ. پروژ ه هايي مثل طراحي صفحات وب.

بالاخره یک دوست خوب اومد اینجا به جای اینکه اسپم کنه نظر سازنده داد .:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب در ابتدا کار که می خوای فروم زنی باید همه خرجاشو از جیبت بدی مثلا خریداری برنامه از ویبولتین و خرید سرور و هاست خرج سالیانه دومین هم هست.

همه اینا یه طرف مشکلات خریداریش هم یه طرف..........

بعد که فروم راه اندازی شد باید برای سایت تبلیغات کرد به چه صورت مثلا اگر می خواهید که سایت رشد کنه باید در سایت های دیگه و وبلاگ ها لینک بشه مثلا بچه های همین سایت اگر دوست دارن سایتشون رشد کنه یعنی نواندیشان توی وبلاگ هاشون سایت رو لینک کنن تا اعتبار سایت پیش گوگل بالا بره و رنک بگیره

هرچی رنک سایت بالا تر بره بازدید کننده بیشتر و در نتیجه سایت درآمد بهتری خواهد داشت.......

یا کاربرا می تونید برید توی سایت alexa.com و statusbar رو دانلود و روی بروزرشون نصب کنن این کار باعث میشه رنک الکسا سایت هم پایین بیاد که همین همر برای سایت اعتبار محسوب میشه

کاربرا سعی کنن حداقل در لا به لای پست هاشون پست های مفید و آموزشی هم قرار بدن تا اگر کسی میاد توی سیات فکر نکنه که همش طنزه.......

در مورد تبلیغات و درآمدش هم نگران نباشید اگر اعتبار سایت و بازدیدش بالا بره خود به خود پول هم با خودش میاره و اول باید روی کیفیت کار کرد

من با پولی کردن سایت برای عضویت هم مخالفم چون کاربرا رو می پرونه کسی که توی اینترنت هست می خواد از خدمات رایگان استفاده کنه مگر در بعضی از قسمت های خاص مثل پیش بینی مسابقات فوتبال و...

ببخشید اگر زیاد حرف زدم

موفق باشید

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب در ابتدا کار که می خوای فروم زنی باید همه خرجاشو از جیبت بدی مثلا خریداری برنامه از ویبولتین و خرید سرور و هاست خرج سالیانه دومین هم هست.

همه اینا یه طرف مشکلات خریداریش هم یه طرف..........

بعد که فروم راه اندازی شد باید برای سایت تبلیغات کرد به چه صورت مثلا اگر می خواهید که سایت رشد کنه باید در سایت های دیگه و وبلاگ ها لینک بشه مثلا بچه های همین سایت اگر دوست دارن سایتشون رشد کنه یعنی نواندیشان توی وبلاگ هاشون سایت رو لینک کنن تا اعتبار سایت پیش گوگل بالا بره و رنک بگیره

هرچی رنک سایت بالا تر بره بازدید کننده بیشتر و در نتیجه سایت درآمد بهتری خواهد داشت.......

یا کاربرا می تونید برید توی سایت alexa.com و statusbar رو دانلود و روی بروزرشون نصب کنن این کار باعث میشه رنک الکسا سایت هم پایین بیاد که همین همر برای سایت اعتبار محسوب میشه

کاربرا سعی کنن حداقل در لا به لای پست هاشون پست های مفید و آموزشی هم قرار بدن تا اگر کسی میاد توی سیات فکر نکنه که همش طنزه.......

در مورد تبلیغات و درآمدش هم نگران نباشید اگر اعتبار سایت و بازدیدش بالا بره خود به خود پول هم با خودش میاره و اول باید روی کیفیت کار کرد

من با پولی کردن سایت برای عضویت هم مخالفم چون کاربرا رو می پرونه کسی که توی اینترنت هست می خواد از خدمات رایگان استفاده کنه مگر در بعضی از قسمت های خاص مثل پیش بینی مسابقات فوتبال و...

ببخشید اگر زیاد حرف زدم

موفق باشید

مرسی هادی جان مثل همیشه قشنگ و زیبا حق مطلب رو بیان کردی متشکرم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

• اضافه کردن...